Advertorial Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi!
Sponsorlu

Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi!

01.09.2023 - 09:51 | Son Güncellenme:

Honor, Berlin’de düzenlenen teknoloji fuarı IFA 2023’de (Uluslararası Tüketiciliği Fuarı) trendleri belirleyen yeni teknolojileri ile dikkatleri üzerine çekti. Günümüzde ilgi odağı haline gelen ve HONOR’un teknoloji ve tasarım gücüyle ortaya çıkan yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri, dünyanın en ince ve en hafif içe katlanabilir telefonu Magic V2 ve “Telefondan Çantaya” konseptiyle çıkan Magic V Purse modeli teknoloji tutkunlarıyla buluştu.

Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi

Küresel akıllı teknoloji lideri HONOR, IFA 2023'e etkili bir giriş yaptı. Geçtiğimiz üç yıl içinde IFA açılış konuşmasına katılan tek Çin markası olma unvanına sahip HONOR, bu yılda dikkatleri üzerine çeken modelleri ve şovlarıyla fuara damgasını vurdu.

HONOR, tarz ve tasarım harikası yeni katlanabilir modellerini “From Tech to Fashion” sloganı çatısı altında lanse ediyor. Bu kapsamı geleceğin modasını ve teknolojilerini yansıtan özel bir defileyle de fuara taşıyor. 

Teknolojinin hayatımızın her alanındaki trendleri belirlediği ve etkilediği günümüzde teknolojinin modasını da lider markalar belirlemeye devam ediyor. Gelişmiş Ar-Ge yetenekleri ve ileriye dönük teknolojileri ile insanların hayatlarına dokunan HONOR, son dönemde akıllı telefon sektörünün dikkat çeken trendi katlanabilir modelleriyle inovasyondaki liderliğini ön plana çıkarıyor. Fuarda tanıtılan HONOR’un en yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri teknolojinin yükselişini ve yaratıcılık üzerindeki etkisinin altına çizerken yaşam tarzının geleceğine vurgu yapıyor.

Katlanabilir akıllı telefonlara yönelik vizyonunu mükemmel bir şekilde ortaya koyan ve tasarım, pil, ekran ve kullanıcı deneyimi yönlerinde önemli iyileştirmelerle sektör kriterlerini yeniden belirleyen yeni amiral gemisi HONOR Magic V2 ilk kez küresel katılımcılarla buluşuyor.

Yalnızca 231 g ağırlığında ve katlandığında yalnızca 9,9 mm kalınlığında olan Magic V2, yeni nesil Silikon-Karbon-Çift Batarya ile ince ve hafif bir katlanabilir amiral gemisi gövdesi içinde 5.000 mAh'a kadar yüksek bir güç barındırıyor.

Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi

İnce ve hafif olmasının yanı sıra HONOR Magic V2, türünün ilk örneği olan Süper Hafif Titanyum Menteşeye ve daha fazla dayanıklık sağlayan HONOR’un yeni özel kasasını temsil ediyor. HONOR Magic V2 ayrıca, bir katlanabilir akıllı telefondan beklenen en büyük başarıyı göğüslüyor. 400.000'den fazla katlanmaya dayanarak SGS'nin en prestijli dayanıklılık sertifikasını kazanıyor ve günde 100 kez katlandığında bile on yıla kadar kullanım ömrü sağlıyor.

HONOR geleneksel çizgilerin dışına çıkarak çok farklı katlanabilir modelleri ile dikkatleri üzerine çekerken ve akıllı telefonların çoktan cüzdanların ve dijital fotoğraf makinelerinin yerini almasının yanı sıra yeni katlanabilir cihazların el çantalarımızın yerini alabileceğini de ifade ediyor.

Her zaman olduğu gibi moda, hayatımızın diğer yönlerini de etkileyen trendleri belirlemeye devam ediyor. Geleceğin yaşam tarzlarını şekillendirmedeki rolü üstelenen HONOR, akıllı telefonların artık sadece tüketici elektroniği cihazları olmaktan öteye geçtiğini ve moda kategorisinde de yer bulduğunu simgeleyen “Telefondan çantaya" konseptiyle HONOR V Purse'u tanıtıyor.

Magic V Purse, telefona takılan tüyler, püsküller veya akıllı telefon sallandıkça tepki veren sallanan zincirler gibi el çantası aksesuarlarını telefon arayüzüne taşıyan özelleştirilebilir her zaman açık ekranı (AOD) sayesinde akıllı telefonları fiziksel birer moda ikonuna çeviriyor. Ayrıca özel kasa tasarımıyla yaratılan konsept model, bir çanta gibi omuza takılabiliyor ve özelleştirilebilir kayış ve zincir seçenekleri sunuyor.

Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi

Birçok ilk teknolojiye imza atan HONOR, inovasyondan evrime giden yolda tüm akıllı telefonların ve akıllı cihazların geliştirilmesinde Ar-Ge yetenekleriyle öncülük ediyor.  Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı Çin’de Pazar lideri olmanın ardından yeni giriş yaptığı Türkiye pazarında da yenilikçi teknolojileri ile hızlıca yükseliyor. Dünyanın dört bir yanında insanları güçlendiren akıllı teknolojileri kullanıcılarla buluşturan HONOR, hayatta yapılan teknolojik seçimlerin sadece yaşam tarzını değil aynı zamanda kişinin kimliğini ve hayatını değiştirmesini hedefliyor.

Honor, IFA’da teknolojinin trendlerini belirledi

Büyük İlgi ile karşılanan HONOR 90

İnsan odaklı bir marka olarak HONOR, teknolojinin sınırlarını aşma ve geleceğin olanaklarını keşfetme misyonuna her zaman sadık kalıyor. Bu misyon ile çıktığı yolda yeni modellerini tüm dünya ile aynı anda Türk tüketiciyle de buluşturmaya devam ediyor.  Dünya çapında dikkat çeken yeni modeli HONOR 90, etkileyici 200 MP Ultra Net Ana Kamera ve göz konforu teknolojisi sayesinde sektöründe lider özellikler ile çıktığı anda kullanıcılardan tam not alıyor. “Her Gülüş Daha Net” sloganıyla çıkan HONOR 90, gürültü azaltma algoritması, piksel gruplamayı destekleyen 200MP Ultra Net Ana Kamerası ve mükemmel yüksek HDR performansıyla her anıyı ve her gülüşü daha net kılıyor.

Dört Tarafı Kavisli Ekran teknolojisi ile kullanıcısına üst düzey bir deneyim sunarken çığır açan donanım ve yazılımı sayesinde kullanıcıların bu harika hisleri yakınlarıyla paylaşmasına yardımcı oluyor. Tasarımıyla ve üst düzey teknolojisi ile kullanıcıların elinden bırakamayacağı HONOR 90, 5000mAh’lık pili ile tüm gün gücünü kaybetmiyor.

En yeni Android 13 tabanlı HONOR MagicOS 7.1'i çalıştıran HONOR 90, Magic Text gibi bir dizi gelişmiş akıllı özellik sunarak akıllı bir yaşam deneyimi sağlıyor ve üretkenliği maksimuma çıkarıyor.

Expert Imaging and Sound Association (EISA) tarafından verilen Best Buy Smartphone 2023-2024 ödülünü kazanan HONOR 90, Türkiye’de çok beğenildiği gibi dünya çapında trend olan akıllı telefon pazarındaki yeni rengi Buz Mavisi ile bu başarıyı IFA’da da katılımcılarıyla paylaşıyor.

 İlandır