GündemArtık facebook'a girme diyen kocasını bıçakladı

Artık facebook'a girme diyen kocasını bıçakladı

18.10.2015 - 08:33 | Son Güncellenme:

Özel güvenlik şirketinde çalışan Ayşe E., sürekli Facebook'a girdiği için kendisini uyaran kocasını bıçakla yaraladı. 'Kasten yaralama' suçundan dava açılan kadın, 7 ay 15 gün hapse çarptırıldı.

Artık facebooka girme diyen kocasını bıçakladı

İstanbul'da, 35 yaşındaki Ayşe E., sosyal paylaşım sitesi Facebook'a girdiği için kocası Dursun Ölmez (37) tarafından ikaz edilince bıçağa sarıldı!

Haberin Devamı

'VURUNCA BIÇAKLADIM'

Olay, 3 yıl önce yaşandı. İddiaya göre, özel güvenlik şirketi çalışanı Ayşe E.'nin internette çok vakit geçirmesinden rahatsız olan eşi Dursun Ölmez, artık Facebook'a girmemesini söyledi. Çift arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan boğuşma sırasında Ayşe E., eline geçirdiği bıçakla kocasını karnından ve omzundan yaraladı. Hastaneye kaldırılan Dursun Ölmez, tedaviye alındı. Soruşturma kapsamında Ayşe E.'ye "kasten yaralama" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Üç yıldır görülen davanın karar duruşmasında ifade veren sanık Ayşe E., "Eşim aşırı kıskançtı. Olay günü elimde bıçak vardı, meyve yiyordum. İnternette başkalarıyla tanıştığımı ve saçlarımı onlar için yaptırdığımı söyleyerek bana vurdu. Kafamı duvara çarptı. O anki sinirle onu bıçakladım. Bu olaydan sonra eşimle 6 ay daha birlikte yaşadık, sonra ayrıldık" dedi.

Haberin Devamı

'ŞİKÂYETÇİ DEĞİLİM'

Dursun Ölmez ise ifadesinde "Eşim evde sürekli Facebook'a giriyordu, hiç çıkmıyordu. Bilgisayarı kapatmasını söylediğimde olumsuz cevap verdi. Ben de 'Kapatacaksın' dedim. Beni bıçakladı. Üzgünüm, eşimden davacı ya da şikâyetçi değilim" diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Davet tarzı ikiye böldü! Sosyal medyada olay oldu
Davet tarzı ikiye böldü! Sosyal medyada olay oldu

Cadde | 21.06.2025 - 07:13

Oyuncu Cemre Baysel, davet tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yazarlar