Gündem Baba Vanga kimdir, 2019 kehanetleri neler?

Baba Vanga kimdir, 2019 kehanetleri neler?

12.12.2018 - 15:49 | Son Güncellenme:

2019 yılına çok az süre kala, ünlü kahin Baba Vanga'nın kehanetleri de yeniden gündeme geldi. Peki gelecek hakkında yaptığı isabetli tahminlerle takipçileri tarafından gelmiş geçmiş en büyük medyum olarak görülen Baba Vanga kimdir, 2019 için neler demişti?

Baba Vanga kimdir, 2019 kehanetleri neler

Asıl ismi Vangelia Pandeva Dimitrov olan Baba Vanga, 1911 yılında Osmanlı Devleti sınırları içerisindeki Ustrumca'da doğru ve 1996'da Bulgaristan'da hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

KÜÇÜK YAŞTA KÖR OLDU

Küçük yaşta bir fırtına sebebiyle gözlerini kaybetti. Gözleri kum ve tozla kaplanan Vanga, ömrü boyunca da bir daha göremedi.

28 yaşında bir akciğer hastalığı olan Plörezi'ye yakalanan ve doktorların çok az ömrü kaldığını söylediği Vanga, mucizevi şekilde iyileşti.

ÇAR BİLE KEHANETLERİNİ DİKKATE ALDI

Vanga'nın kehanetleri o kadar ünlü olmuştu ki dönemin bulgar Çarı bile onu ziyarete geldi. Cenazesinde de pek çok ünlü isim vardı.

DOĞRU BİLDİKLERİ

İkinci Dünya Savaşı'nı kimi kazancağından Gandi'nin ölümüne, ABD'deki 11 Eylül saldırılarından Obama'nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok doğru kehanette bulundu.

BABA VANGA'NIN 2019 KEHANETLERİ

Baba Vanga'nın 2019 kehanetleri arasında Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'e başarısız bir suikast girişimi ve Avrupa'daki büyük ekonomik çöküş var. Ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın gizemli bir hastalığa yakalanacağı da Vanga'nın tahminleri arasında.