Ege BAL’lı Özgür Özel’in Bornova sevdası

BAL’lı Özgür Özel’in Bornova sevdası

26.02.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, çeşitli söyleşi ve panellere konuşmacı olarak katılmak üzere geldiği İzmir’de, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile de biraraya geldi.

BAL’lı Özgür Özel’in Bornova sevdası

Özel ve Atila birlikte Bornova Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafla buluşmanın yaşandığı ziyaretlere CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ile CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse de katıldı.

Haberin Devamı

Kıymetini bilin

Özel ve Atila, Fevzi Çakmak Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi ve Büyük Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Özel, CHP Bornova İlçe Başkanlığı’a da ziyarette bulundu. Bornova’nın hayatında önemli bir yeri olduğunu söyleyen Özgür Özel, “11 yaşımdayken babam beni Bornova Anadolu Lisesi’ne yatılı olarak kaydettirdi. Hafta sonu izinlerimi geçirdiğim Cumhuriyet Meydanı, Küçükpark, Büyükpark benim için çok anlamlı yerler.Bornovalılar bu kentin kıymetini bilsin. Böyle güzel bir şehirle gönül bağım ilelebet devam edecek”dedi. Özel’in kızı da BAL’da okuyor.

‘Sandığa gitmek vatan borcu’

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, referandum çalışmalarına hızla devam ediyor. Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde referandum toplantısı düzenledi. Sertel, “Bu bir vatanseverlik görevidir. Sandığa gitmek vatan borcudur” dedi.