Dünya Başkan yol kenarından bağlandı!

Başkan yol kenarından bağlandı!

14.07.2016 - 12:44 | Son Güncellenme:

Uganda lideri Museveni, konvoyunu durdurup yol kenarında yarım saat telefonla görüştü. Bir sandalyede oturan başkanın fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Birçok Ugandalı, Museveni gibi yol kenarında oturup telefonla konuşurken çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Başkan yol kenarından bağlandı

Afrika ülkelerinden Uganda'da Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin otoyol kenarında bir sandalyede oturup cep telefonuyla konuşurken çekilen fotoğrafı, sosyal medyada kısa süre içinde en fazla konuşulan konulardan birisi oldu.

Haberin Devamı

Bir etkinliğe katılmak üzere Isingiro bölgesini ziyaret eden Museveni, 'önemli bir telefon görüşmesi yapmak' için konvoyunu durdurdu.

Museveni, yarım saat süren görüşme sırasında yol kenarına konulan bir iskemlede oturdu.

Devlet başkanının güvenlik protokollerini de görmezden gelerek, trafiğin kesilmesini istemediği aktarılıyor. Cumhurbaşkanlığı sarayından Museveni'nin kiminle görüştüğü konusunda bir açıklama yapılmadı.

Ugandalı sosyal medya kullanıcıları, başkanın 'sıra dışı' fotoğrafını esprili yorumlarla yeniden üretti. Birçok Ugandalı, Museveni gibi yol kenarında oturup telefonla konuşurken çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

İngiliz The Guardian gazetesi, haberde kullandığı fotoğrafın altına 'Teşekkür ederim, rahatça oturuyorum' yazdı.