Siyaset Berberoğlu ailesini ziyaret etti

Berberoğlu ailesini ziyaret etti

24.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT TIR’ları davası kapsamında tutuklanan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun eşi Oya Berberoğlu ve kızı Dilara Berberoğlu’nu ziyaret etti.

Berberoğlu ailesini ziyaret etti

Alınan bilgiye göre Kılıçdaroğlu, bir düğünde şahitlik yapmak ve bir dizi programa katılmak üzere önceki gün gittiği İstanbul’da Berberoğlu’nun Bakırköy’deki evine ziyarete bulundu. Ziyarete İl Başkanı Cemal Canpolat, Grup Başkanvekili Engin Altay ile milletvekilleri Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Berberoğlu’nun avukatı Yiğit Acar da katıldı.
Ziyarette, Kılıçdaroğlu’nun Berberoğlu’nun tutuklanmasının yanı sıra bir süre önce babası Murat Aydın’ı kaybeden Oya Berberoğlu’na taziye dileklerini ilettiği kaydedildi. Yaklaşık bir saat süren görüşmede Berberoğlu davasının hukuki sürecine ilişkin bilgilendirme de bulunuldu. Görüşmenin, bir süredir bazı medya organları tarafından aleyhinde haberler yapılan Berberoğlu’nun kızı Dilara Berberoğlu’na moral niteliğinde olduğu iddia edildi. Kılıçdaroğlu’nun bu nedenle ziyarette saflığı ve masumiyeti ifade eden beyaz güllerle birlikte lilium çiçeği takdim ettiği kaydedildi.

Yazarlar