Teknoloji BlackBerry yeni telefonunu İphone ile tanıtınca..

BlackBerry yeni telefonunu İphone ile tanıtınca..

14.01.2015 - 13:14 | Son Güncellenme:

Bir dönemin en popüler akıllı telefon markalarından biri olan BlackBerry eski popülerliğine kavuşmak için her yolu deniyor.

BlackBerry yeni telefonunu İphone ile tanıtınca..

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberimizde de yer verdiğimiz gibi BlackBerry’nin havayolu firması olarak tanıdığımız Boing ile iş birliği yaparak güvenlik konusunda birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaran Black isimli akıllı telefonu sonrası gündemde yerini almayı başaran BlackBarry, sosyal medyada yapmış olduğu bir paylaşımla yeniden gündeme oturdu ancak bu sefer rezil olarak…
Yeni modelini resmi sosyal medya hesaplarından teknoloji severlerle buluşturan BlackBerry , Classic modelini resmi Twitter hesabından paylaşırken dikkatsizlik sonucu ufak bir skandal yaşadı. Dün gece saatlerinde yaşanan olayda yeni modelinin fotoğrafını paylaşarak BlackBerry takipçilerinin dikkatini çekmek isterken küçük ancak oldukça önemli bir ayrıntı gözden kaçırıldı.

Haberin Devamı

BlackBerry ’nin resmi twitter hesabından paylaşılan bu ileti bir iPhone ile paylaşılmış ve twitter’ın özelliği sayesinde takipçiler de bu paylaşımın hangi cihazla paylaşıldığını görebiliyordu. Bu paylaşım ile yeni akıllı telefon modeline dikkat çekilmek isterken paylaşım çok daha farklı bir etki yaratarak firmanın kendi telefonunu başka bir telefonla tanıtması sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

BlackBerry ’nin bu hatası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alınca yetkililer söz konusu tweet’i hemen kaldırdı ancak bu süre bizim sizlere bu durumu belgelememize yetti.