Gündem Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer kimdir?

25.04.2017 - 17:52 | Son Güncellenme:

Burçak Tuncer isimli Survivor yarışmacısı Gönüllüler takımında yer alarak bulunduğu takıma katkıda bulunup yarışmayı birinci tamamlamayı hedeflemektedir. Yarışmalarda göstermiş olduğu performans neticesinde dikkat çeken Burçak Tuncer ada hayatındaki yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer kimdir

Burçak Tuncer, Survivor'daki tavırları ile kısa zamanda tüm izleyici kitlelerinin sevgisini kazanmayı başardı. Survivor'ın sevilen yarışmacısı Burçak Tuncer katılım gösterdiği 140 oyundan sadece 64 galibiyeti var. Oyunlardaki başarılı performanslarıyle dikkat çeken Burçak Tuncer hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

SURVİVOR BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer, 6 Nisan 1992 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. Doğduğu gün itibarı ile Koç Burcu olan Burçak Tuncer’in gerçek hayatında mimarlık yaptığı bilinenler arasında yer almaktadır. Lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde almış olan Burçak Tuncer’in mimar olarak ayrıldığı ve üniversite eğitimini tamamladığı okul İzmir Ekonomi Üniversitesi iken, bölüm de Mimarlık bölümüdür.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı süresince birçok farklı sanat dalıyla ilgilenmiştir. Sahip olduğu yeteneği sonuna kadar kullanan Burçak, resim dalında da aralarında birinciliklerin de olduğu birçok ödül kazanmıştır. Böylece kariyerinde başarılı adımlar atmaya devam eden Burçak Tuncer’in, Çeşme Sanat Galerisi’nde kişisel resmi sergisini de açtığı bilinmektedir.

Yazarlar