Cadde Arzum Onan'ın kırmızı elbiseli pozuna beğeni yağdı

Arzum Onan'ın kırmızı elbiseli pozuna beğeni yağdı

21.06.2021 - 18:40 | Son Güncellenme:

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Arzum Onan, son pozuyla adından söz ettirdi. Çimlerin üzerinde çıplak ayak gezdiği anlardan bir karesini paylaşan kırmızılar içindeki Onan'ın güzelliğine övgüler yağdı.

Arzum Onanın kırmızı elbiseli pozuna beğeni yağdı

Kendisi gibi oyuncu Mehmet Aslantuğ ile 23 yıllık mutlu bir evliliği olan Arzum Onan, eşinin aksine 17 yıl önce oyunculuk kariyerine nokta koymuştu. Bu nedenle sevenleriyle sosyal medya üzerinden iletişim kuran Onan, Instagram'ı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda saçlarını kısacık kestirerek imaj tazeleyen güzel oyuncu, son olarak çimlerin üzerinde çıplak ayak gezdiği anlardan bir karesini paylaştı.

Kırmızılar içindeki 47 yaşındaki Arzum Onan'ın güzelliğine hem hayranlarından hem de ünlü isimlerden övgüler yağdı.

Arzum Onanın kırmızı elbiseli pozuna beğeni yağdı

ARZUM ONAN SETLERE DÖNÜYOR
Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ'un yeni projesinde eşi Arzum Onan ile rol alacağı ileri sürüldü. İkili, 1997 yılında ekrana gelen 'Sıcak Saatler' dizisinin devam hikayesini 'Son Cemre' adıyla yeniden çekecekler. Eşinin ricası üzerine tekrar setlere dönmeye hazırlanan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, yıllar önce oynadığı 'Sedat Yalçın' ve 'Buket Hazal'ın değişen hayatlarını anlatacak.