Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

SON ÇILGINLIK: KAŞ AKSESUARLARI

Chanel’in 2012 - 2013 Sonbahar - Kış defilesinde kullandığı kaş aksesuarlarının, Lady Gaga’yla yeniden gündeme geleceği sinyalini almış olduk. Son zamanlarda el üstü bilezikleri, kulakların tamamını kaplayan küpeler, saç aksesuarları ve geçici dövmeler trendy bir görüntünün anahtarıydı.
Önümüzdeki günlerin kahramanıysa bu parıltılı kaş aksesuarları olacak. Chanel, bu sezon bu aksesuarlardan üretir mi bilmem ama irili ufaklı bütün markalarda yakın zamanda göreceğimiz kesin.

Moda dünyasında köşe kapmacalar

SON ÇILGINLIK: KAŞ AKSESUARLARI

Haberin Devamı

2015 yılında Times’ın ‘En Etkili 100 Kişi’ listesine girmeyi başaran, 1983 doğumlu Tayvan asıllı tasarımcı Alexander Wang, 2012’de Balenciaga ile birleşen yollarını ayırdı.
2016 İlkbahar - Yaz koleksiyonu markanın Wang’ın kreatif direktörlüğünde hazırlayacağı son koleksiyon olacak. Bundan sonra Wang’ın hangi markayla bir araya geleceği kadar, yerine kimin geleceği de merak konusu.
Alexander Wang’ın dehası, çok sıradan parçaları, arzu nesnesi haline getirebilecek bir pazarlama dehası olmasından geçiyor. Geçen sene H & M’in tasarımcı işbirliğinde yer alan koleksiyonunun açılış partisinde kapışılması da, tasarımcının Türkiye’deki moda severleri de etkisine aldığını gösteriyor.

Yeni bir sayfa

Hollywood yıldızları ve Avrupa kraliyet mensuplarının tercihi PAULE KA, kurucusu Serge Cajfinger’in 2014 sonunda kreatif direktörlüğü görevinden ayrılmasının ardından yeni bir sayfa açıyor. 27 yıldır çağdaş parizyen stilinin temsilcisi PAULE KA’nın tasarımları yeni dönemde İtalyan tasarımcı Alithia Spuri - Zampetti imzasını taşıyacak. Zampetti, Ağustos 2015 itibarıyla yeni görevini teslim alıyor.
Lanvin kadın koleksiyonlarının baş tasarımcısı Alithia Spuri - Zampetti; markanın kreatif direktörü olduğu için heyecanlı olduğunu belirterek “PAULE KA’nın şık mirasından hareketle daha çağdaş bir gardırop tasarlamayı ve bunu PAULE KA’nın erişilebilir lüks fiyat aralığında yapmayı hedefliyorum” dedi.