Cadde Bülent Ersoy'a kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük!

Bülent Ersoy'a kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük!

05.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy, önceki gün Bahçeşehir'de bir gazinoda sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Diva'nın, arabasından sahnesine kadar uzanan yollarına kırmızı halı serildi. Kuyumcu bir erkek hayranı tarafından Diva'ya hediye edilen yüzüğün, maddi değerinin büyüklüğünün yanı sıra manevi değeri de dikkat çekti.

Bülent Ersoya kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV'de sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programının yayın ömrü kısa olmuştu. Geçtiğimiz yıl programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, partneri Bülent Ersoy'u suçlamıştı. Aksaklıkların Ersoy'dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, şunları söylemişti:

Haberin Devamı

Programa başlamadan önce sizlerin de izlediğiniz ve gördüğünüz gibi bazı aksaklıkların olabileceğini öngörmüştüm ancak, kendisinden hem yaş hem de sanatça daha büyük birinin yanında daha saygılı olacağını düşünerek programı kabul ettim. Ne yazık ki yanıldım. Hepinizden bunun için özür diliyorum. Yukarıda zikrettiğim aksaklıkların yapımcımız ve kanal yönetiminin hiçbir dahli ve ilgisi yoktur. Bütün aksaklıkları Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır.

"ZATEN BENİM PROGRAMIM"

'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Bülent Ersoy ise meslektaşı Mustafa Keser’in programın yanından kaldırılmasıyla ilgili suçlamalarına şu sörlerle cevap vermişti:

"Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu? Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardıysa da hiçbir dirhem sevgi kalmaz."

Bülent Ersoya kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük


KUMAŞ SEÇMEYE GİTTİ

Bülent Ersoy, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda bir tekstil mağazasında üç saat boyunca kumaş seçmişti. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu da alışveriş turunda Diva'ya eşlik etmişti. Sanatçı, "Saygıdeğer misafirlerimin karşısına en güzel kıyafetlerle çıkmak için kumaş alışverişine geldim" demişti.

Bülent Ersoya kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük

Haberin Devamı

ÜÇ SAATTE 250 BİN TL!

Alışverişini tamamlayan ve modacısına birçok kıyafet tasarlatmak için 200 metre kumaş satın alan 69 yaşındaki şarkıcının, mağazaya yaklaşık 250 bin TL ödediği öğrenilmişti. 

Bülent Ersoya kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük

YOLUNA KIRMIZI HALI SERİLDİ 

Son olarak Bahçeşehir'de bir gazinoda sahne alan Diva, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Diva'nın arabasından adım atışından sahnesine kadar uzanan yola kırmızı halı serildi.

HAYRANINDAN YÜZÜK HEDİYESİ 

Bu arada kuyumcu bir erkek hayranı tarafından Diva'ya Kolombiya zümrüt ve pırlantalardan oluşan yüzük hediye edildi. Yüzüğün maddi değerinin yanı sıra, manevi değeri de dikkat çekti. Yüzüğün orta kısmında Sultanahmet Camii'nin maketinin olduğu görüldü. 

Bülent Ersoya kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük