Cadde Doğru mu Samet?

Doğru mu Samet?

27.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en etkileyici kadınlarından biri olan Victoria's Secret'ın Brezilyalı mankeni Adriana Lima, Türkiye seyahati öncesi sosyal medyada Türk takipçilerini şaşırttı.

Doğru mu Samet

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 9 Ocak'ta Antalya'da düzenlenecek olan defile için Türkiye'ye gelmeye hazırlanan Lima, geçen yıl Fenerbahçe'nin eski tercümanı Samet Güzel ile çektirdiği fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Lima'nın Türk takipçileri bu duruma çok şaşırdı.

Haberin Devamı

Samet duruma çok güldü

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kameralar önünde kendisine sorduğu "Doğru mu Samet?" sorusunun ardından lakabı "Doğru mu Samet" kalan ünlü tercümanla ilgili çok sayıda tweet atıldı. Lima'nın bu davranışına şaşıran Türk takipçileri, "Doğru mu Samet, doğru mu Adriana?", "Helal olsun Samet'e... Herkes profiline Adriana ile çekildiği fotoğrafı koymak ister, burada da Adriana kendi profiline Samet'in resmini paylaşır", "Adriana Lima, Samet'le fotografını koymuş ya bakakaldım. Siz hâlâ doğvu mu Samet?' diye durun", "Adriana Lima instagram'dan Fener'in tercümanı Samet ile olan fotoğrafını paylaştı, Adriana Lima Instagram'a bizim dogru mu Samet'le resim koydu ya daha da bir şey demiyorum. Pes, Adriana'sın sen, ne işin var Samet'le?" şeklinde çok sayıda yorum yaptı. Samet Güzel ise bir takipçisinin "Hâlâ mı dogru mu Samet? Beyler ağlayın bence" diyerek Adrina Lima ile kendi fotoğrafını paylaşan takipçisine kahkaha atarak karşılık verdi.