Cadde Esra Kazancıbaşı'ndan Rasim Öztekin'e: Boynu bükük bir özlem kaldı geriye!

Esra Kazancıbaşı'ndan Rasim Öztekin'e: Boynu bükük bir özlem kaldı geriye!

06.09.2022 - 08:51 | Son Güncellenme:

Esra Kazancıbaşı, geçtiğimiz sene kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren oyuncu eşi Rasim Öztekin'e özlemi bitmiyor. Zaman zaman duygusal paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak merhum eşi Öztekin ile evliliklerinin 17'nci yılını kutladı. Kazancıbaşı'nın paylaşımına düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.

Esra Kazancıbaşından Rasim Öztekine: Boynu bükük bir özlem kaldı geriye

Tiyatro ve sinema dünyasının usta ismi Rasim Öztekin (62), geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Eşinin yokluğuna alışamayan Esra Kazancıbaşı Öztekin, geçtiğimiz aylarda Öztekin'i mezarında ziyaret etmişti.

Haberin Devamı

Usta oyuncunun kabrinin fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Kazancıbaşı, paylaşımında; "Sevgilim, bahçende bahar çiçekleri açmış. Keşke zemin uygun olsaydı da, başucuna çok sevdiğin bir zeytin ağacı ya da baharda kokusunu içine çekmeye bayıldığın bir iğde ağacı dikebilseydim. Şimdi solan kırmızı sardunyaların yerine kırmızı begonyalar açacak" demişti.

Esra Kazancıbaşından Rasim Öztekine: Boynu bükük bir özlem kaldı geriye

"SENİ ÇOK SEVİYORUM RASİM'İM"

Ünlü isim, sözlerine; Bahçenin temsili bir mekan olduğunu da biliyorum. Aslında gökyüzünün sonsuzluğunda mis kokulu rengarenk çiçeklerle dolu, ışıklar içinde bir bahçedesin. Sevgin, enerjin ise hep benimle. Yanı başımdasın. Yüreğimdesin, beynimdesin... Bazen zihnime en olmadık anda gelen bir histe, bir düşündesin. Seni çok seviyorum Rasim'im..." diye devam etmişti.

Haberin Devamı

 

"EL ELE YAŞLANMA HAYALLERİMİZ VARDI"

Esra Kazancıbaşı, son olarak merhum eşi ile evliliklerinin 17'nci yılını kutladı. Rasim Öztekin ile nikah fotoğraflarını yayınlayan Kazancıbaşı'nın paylaşımına düştüğü not duygulandırdı.

Esra Kazancıbaşından Rasim Öztekine: Boynu bükük bir özlem kaldı geriye

Ünlü isim, "Her evlilik yıldönümümüz yaklaştığında "Nerede kutlayalım?" diye planlar yapmak, bazen birbirimize sürprizler hazırlamak vardı... Sevgi dolu, içi gülen gözlerinde kaybolmak vardı... Her gece bana sarıldığında kollarında öylesine sımsıcak, huzurlu uyumak vardı. Kışları yaz tatili için heyecanla otel rezervasyonları yaptırmak, yeşil ve mavinin kucaklaştığı Ege koylarına doğru uzun bir yolculuğa çıkmak vardı. Arabada klima üzerime çok geldiğinde üşümelerim, sıcaklığı arttırdığımda terlemelerim ve bir türlü ayarı tutturamadığımda "Hahhh işte piyanist şantör yine iş başında" diye takılmaların vardı. Her Yemek ve kahvaltı sonrasında çay sohbetlerimiz vardı. Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı" dedi.

"AŞKIMI FISILDAYACAĞIM GÖKYÜZÜNE"

"Şimdi hiçbiri kalmadı" diyen Kazancıbaşı, "Ben değil, bizken, seninleyken yaşadığım tüm güzellikleri sanki bir deprem yıkıp geçti. Fotoğraflarda iç acıtan bir hatıraya dönüştü her şey. Sadece büyük, çok büyük bir aşk ve çaresiz, boynu bükük bir özlem kaldı geriye" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öztekin'in eşi, "Bugün evlilik yıldönümümüz. Belki göz göze, el ele bir kutlama yapamayacağız ama ruhlar ve aşklar ölmediği için eminim ki ikimiz yine birbirimizi hissedeceğiz. Bugün yine sevgimi, aşkımı fısıldayacağım gökyüzüne, martılara, bulutlara. Seni çok seviyorum aşkım" diyerek sözlerini noktaladı.

Esra Kazancıbaşından Rasim Öztekine: Boynu bükük bir özlem kaldı geriye