Cadde Gupse Özay'a Barış Arduç sorusu! 'Kasları var ki gösteriyor'

Gupse Özay'a Barış Arduç sorusu! 'Kasları var ki gösteriyor'

02.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Önceki gün bir bebek bezi markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Gupse Özay, gazetecilerle bir araya geldi. Barış Arduç’un dizilerde kaslarını gösterdiği sahneler hakkında konuşan ünlü isim, eşini kıskanmadığını söyleyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Gupse Özaya Barış Arduç sorusu Kasları var ki gösteriyor

2020'de meslektaşı Barış Arduç ile dünyaevine giren ve 2022'de kızı Jan Asya'yı dünyaya getiren oyuncu Gupse Özay, yer aldığı bir bebek bezi markasının reklam filmi için kamera karşısına geçti. Son dönemde sosyal medyada, annelerin üzerinde mükemmel olma baskısı oluştuğunu, rol aldığı Lohusa filmi ile bu kaygıyı gidermeye çalıştığını belirten 39 yaşındaki Özay, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Sosyal medyada bir gerçeklik dışında her şeyi mükemmel gösterme gibi bir kaygımız var. En bakımlı anneler, yorulmayanlar, uykusuz kalmayan anneler… Uykusuz kaldığını gören anne de ‘Eyvah! Kötü bir anne miyim ya da yetersiz bir anne miyim?’ gibi bir duyguya kapılıyor. O yüzden doğallığın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Anneler izlediklerinde ‘Evet ben de bunları yaşıyorum. Oh be ne iyi geldi. Doğalıymış aslında bu. Kötü bir anne değilmişim. Başkaları da yoruluyormuş’ diye düşünmelerini önemli buluyorum.

Gupse Özaya Barış Arduç sorusu Kasları var ki gösteriyor

"YARDIM İSTEMEKTEN KORKMAMAK LAZIM"

Ünlü isim, psikolojik destek almanın gerekli olduğunu ve psikologların bu konuda kendisine yaptığı tavsiyeleri de paylaşarak; "Destek çok gerekli, yardım almak gerekli ve yardım istemekten korkmamak lazım. Ben şeffaf şekilde ‘Çok perişanım, yoruldum’ demeyi seviyorum. Bu karşı tarafa da, bana da iyi geliyor. ‘Yok ya ben on tane doğururum, çok rahat büyüttüm’ lafını etmeyi doğru bulmuyorum. Kolay değil bebek, hepimiz insanız ve tükenebiliyoruz. ‘Benim yardıma ihtiyacım yok’ demeyi seviyoruz ama dememeliyiz. Hatta ‘yardım’ kelimesini bile kullanmamam gerektiği söylüyorlar bana" dedi.

Gupse Özaya Barış Arduç sorusu Kasları var ki gösteriyor

Çocuğun bireysel özgürlüğünü düşündüğü için kızı ile birlikte kamera önüne geçme fikrine sıcak bakmadığını açıklayan ve "Onun özgürlüğü, hoşlanmayacağını hissettiğim için birlikte oynama tekliflerine açık değilim” şeklinde konuşan oyuncu, ikinci çocuğu düşünüp düşünmediği sorusuna ise “İkinci çocuğu yapmasam da yazabilirim Lohusa filminin ikincisini. Öyle bir ilk çocuk şeyi yaşadım yani. Kardeş güzel bir şey ama anne olarak ikinci çocuğun hakkını vereceğimi düşünmüyorum. O yüzden kusura bakmasın kızım” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Gupse Özaya Barış Arduç sorusu Kasları var ki gösteriyor

"BÜLENT ERSOY'LA UZAKTAN ARKADAŞ GİBİ OLDUK"

Gupse Özay ayrıca eşi Barış Arduç’un (36) kamera önünde öpüştüğü sahneleri beğendiğini açıklayan Bülent Ersoy ile telefon arkadaşı olduklarını anlatarak; "Çok tatlı, akıllı bir kadın. Gülmekten konuşamadım. Uzaktan arkadaş gibi olduk onunla. Barış’ın oyunculuğunu çok beğendiğini ancak reklamını sevmediğini anlatınca ben de ‘Menajeri değilim, ileteceğim’ dedim" ifadelerini kullandı.

Gupse Özaya Barış Arduç sorusu Kasları var ki gösteriyor

"KISKANÇLIK OLMUYOR EŞİMLE ALAKALI"

Özay, Arduç’un daha önceki dizilerde kaslarını gösterdiği sahnelerin aralarında kıskançlığa neden olmadığını da söyleyerek; şu açıklamayı yaptı:

Kıskançlık olmuyor eşimle alakalı, hiç de olmadı. Yaşımla alakalı, bir de beni tahmin ediyorsunuz yani. Ne güzel, var ki gösteriyor kaslarını! Spor yapan insanlara biraz da motivasyon lazım. Benim öyle bir şeyim yok. Çocukluğumda hiç spor yapmadım.