Cadde İlayda Şeker'in Müge Anlı'daki Sinan isyanı!

İlayda Şeker'in Müge Anlı'daki Sinan isyanı!

05.01.2023 - 11:22 | Son Güncellenme:

64 yaşındaki beş çocuk annesi Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında üç haftadır işleniyor. Şüpheli kayıpla ilgili oklar Arife Gökçe'nin köylüsü Sinan Sardoğan'a çevrilmiş durumda. Taciz iddialarıyla gündeme gelen Sinan Sardoğan'ı izleyen Survivor'ın eski yarışmacısı İlayda Şeker, paylaşımında tepki gösterdi.

İlayda Şekerin Müge Anlıdaki Sinan isyanı

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında işlenen 64 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili Sinan Sardoğan hakkında ortaya atılan iddialar izleyenleri isyan ettirdi. Gerek stüdyoya gelen gerekse programa telefonla bağlanan mağdurlar, Sinan'ın yakınlarındaki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atıp fırsat bulduğunda hedefine koyduğu yaşlı kadınları taciz edip taş ve sopayla saldırdığını söylediler.

Haberin Devamı

Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesaj atan Sinan'ın, yaşlı kadının şüpheli kaybında rolünün olduğundan şüphe ediliyor.

İlayda Şekerin Müge Anlıdaki Sinan isyanı

MÜGE ANLI’YA İTİRAFTA BULUNDU

Sapık mesajları ortaya çıkan Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe'nin evine gittiler. Kadir "Arife yenge bir dışarı gelir misin?" diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan'ın arabasına bindirip kaçırdı.

İlayda Şekerin Müge Anlıdaki Sinan isyanı

Sinan Sardoğan o gün 'hiç görmedim' dediği Arife Gökçe'nin kaçırıldığını iddia edince Müge Anlı onunla kamera arkasında konuştu. Sinan Sardoğan'ın kayıt dışı yaptığı o konuşmada, Kadir ve Mustafa'nın kaçırdıkları Arife Gökçe'yi tecavüz ettiklerini söyledi. Sinan Sardoğan kendisinin onlarla gitmediğini ve kadına tecavüz etmediğini iddia etti.

Haberin Devamı

MAĞDURLAR ANLATTI

Yayına bağlanan mağdurlardan biri ise Sinan'ın İETT otobüsünde kayınvalidesine telefondan açtığı cinsel içerikli filmi gösterdiğini, kendilerini gittikleri hastaneye kadar takip ettiklerini söyledi. Takip edildiklerini fark ettiğinde ise Sarıdoğan'ı darp ettiğini anlattı.

İlayda Şekerin Müge Anlıdaki Sinan isyanı

Yine yayına bağlanan Sinan'ın asker arkadaşı ise Sinan'ın takıntılı ve kindar olduğunu belirtip yaşlı kadınlardan hoşlandığını söyledi.

Yayına bağlanan bir başka mağdur ise annesinin şehirlerarası terminalde Sinan'a acıyıp tost aldığını bu sırada Sinan'ın annesine cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.

"BACAKLARIMA BAKMA"

Sosyal medyada yaşlı kadınlara karşı sapkın tutumlarıyla tepkilerin odağı olan Sinan Sardoğan'a Müge Anlı da bağırarak "Bacaklarıma bakma, yararım beynini" demişti.

İlayda Şekerin Müge Anlıdaki Sinan isyanı

"CİNNETLİK BU ADAM"

Ekranda yaşananlar karşısında dayanamayan Survivor eski yarışmacısı İlayda Şeker o anları paylaştı. İsmail Balaban ile evlenmesiyle sık sık gündeme gelen İlayda Şeker paylaşımında "Cinnetlik bu adam ya hayrına birisi gerçekten benzetsin" diyerek Sinan'a tepki gösterdi.

İlayda Şekerin Müge Anlıdaki Sinan isyanı