Cadde Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor!

Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor!

01.02.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

Müzisyen eşi Ali Erel ile 10 yıldır mutlu bir evliliği olan, iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, küçük kızı Ela'dan dert yandı.

Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor

Daha önce 'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Bakan, 2022 yılının eylül ayında ise Ela adını verdiği ikinci bebeğini kucağına almıştı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki Bakan, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, "Yurtdışında tatildeydik. Leyla için gittik, kızımızın okul arkadaşlarıyla güzel bir tatil yaptık ama çocuklarla çok zor oluyor. Yardımcımı götürmedim, her şeyiyle ben ilgilendim" dedi.

Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor

"ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ HAYATIMDA"

Çocuklu hayatının gayet güzel geçtiğini söyleyen oyuncu, "Çok şey değişti hayatımda onlardan sonra. Mesala daha çok hasta oluyoruz, okuldaki bütün hastalıkları eve geliyor. Küçük kızımız Ela çok yaramaz arkadaşlar, anlatamam size. Çok fena... Düz duvara tırmanıyor, böyle bir şey yok arkadaşlar. Ben de, eşim de çocukluk yıllarında çok yaramazmışız, bize çekmişler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor

Oyuncular arasında son yıllarda tercih edilen estetik operasyonları ile ilgili düşünceleri sorulan Bakan, şu ifadeleri kullandı:

Kim nasıl istiyorsa öyle yapsın, nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun. Mimiklerinin etkilendiği konusunda bir şey söylemek istemem ama yediren de var yedirmeyen de var, erkekler de yaptırsın bir taraf yaptırıp diğer tarafın eksik kalması olmaz, yazık değil mi?

Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor

"İNCİ TANELERİ'Nİ ÇOK MERAK EDİYORUM"

Kanal D ekranlarında perşembe akşamı 20.00'da izleyicisiyle buluşan ve reyting rekorları kılan 'İnci Taneleri' dizisini çok merak ettiğini ve en kısa zamanda izleyeceğini söyleyen ünlü isim, "Çok ses getirdi dizi, çok konuşuldu. Ben de çok merak ediyorum, kesin iyidir zaten. İlk fırsat da izleyeceğim" şeklinde konuştu.

Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor

İnsanların başka mesleklerde ve başka şekillerde hayatlarını sürdürebileceğini söyleyen oyuncu, "Herkese saygı göstermemiz gerekiyor, herkes istediğini giysin, dans kursları açıldıysa herkes dans etsin, rahatlasınlar. Ne yani sürekli dram mı yaşamak zorundayız?" dedikten sonra hızlıca arabasına binerek oradan ayrıldı.