Cadde SEDA PARADAN BAHSETSiN

SEDA PARADAN BAHSETSiN

28.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

‘O Şimdi Asker’ şarkısıyla tanınan seksi şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu sevgilisi İbrahim Çelikkol ile Türkbükü’ndeydi.

SEDA PARADAN BAHSETSiN

Halk plajında denize giren çift, samimi görüntüler verdi. Seda Seyan’ın “Tuğba benim gibi dobra bir kız, velihatım olarak onu seçiyorum” sözlerine ne diyorsunuz sorusuna Ekinci, “Seda Sayan, beni banka hesaplarının velihatı olarak gösterseydi çok daha iyi olurdu” dedi.

Haberin Devamı

‘SEVDİĞİM LEZZETLERLE, YAZA MERHABA’Türk basının önemli kalemlerinden, gazetemiz köşe yazarı Güneri Civaoğlu Bodrum’da dostlarını bir davetle ağırladı. 50 kişinin katıldığı Türkbükü Kuum Otel’deki davet, gece geç saatlere kadar devam etti. ‘Sevdiğim lezzetlerle, yaza merhaba’ adlı partiye Sarper Semiz ve Onur Mete güzel sesleriyle renk kattı.

AiLECEK TATiL
Koç Holding CEO’larından Bülent Bulgurlu, tam bir deniz tutkunu. Yaz aylarını eşi Vera Bulgurlu ile yelkenli motor yatında mavi yolculukla geçiriyor. Sık sık Bodrum Türkbükü’ne demirleyerek Divan Palmira’da tatilin tadını çıkarıyor. Bu hafta sonu Bulgurlu çiftine kızları Nina, damatları İzer Lodrik ve torunları eşlik etti.

MÜLTECİ TEKNESİ GİBİ
Ünlü armatör Eşref Cerrahoğlu’nun Gündoğan’daki evinde misafirler eksik olmuyor. Yaz boyunca misafirler, ailenin ‘Tomcat’ adlı teknesinde vakit geçiriyor. En son kızları Esra ve eşi Burak Yakupoğlu İstanbul’dan gelen arkadaşlarını ağırladı. 20 kişinin güneşlendiği tekne, kalabalık olmasıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

BiR BODRUM DÜĞÜNÜ
Dubai’de yaşayan grafik tasarımcısı İdil Gürkan ile işadamı Ersan Fuat Köseoğlu, düğün için Bodrum’u tercih etti. İkili, Divan Palmira Otel’deki düğüne tekneyle geldi. Çiftin nikah şahitliğini Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ayşe Arman ile Cenk Tokbaş yaptı. Törene ayrıca Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkok kızı, torunu ve eski damadı Ercan Saatçi ile birlikte katıldı.

ÇEŞMEKAPTAN DENİZLİ
Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli ile Bülent Çizmeci’nin ortağı olduğu, Çeşme’deki Captain Suit Otel’in açılışı yapıldı. Otelin açılış kurdelesini Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, BJK Başkanı Yıldırım Demirören, Kaymakam Cafer Sarılı, Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve oyuncu Selçuk Yöntem birlikte kesti. Denizli, “Burası rahmetli ağabeyim İsmail Denizli’nin projesiydi. Bitirmek bize nasip oldu” dedi. ERAY ARPAŞİN/İZMİR, (DHA)

ALAÇATI
MAZHAR’DAN ŞAŞIRTAN CEVAP
MFÖ, Çeşme Aya Yorgi Koyu’ndaki Babylon’da sahne aldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde üçlüden ‘Bodrum’ şarkısı istendi. Ancak MFÖ hayranları, aldıkları cevapla şaşkına döndü. Mazhar Alanson, “Burası Çeşme değil mi ya, ne işi var burada Bodrum’un? Burası Almanya mı, Avrupa mı, bu ne rahatlık? O zaman biraz yavşaklık yapalım ve Çeşme’de Bodrum şarkısını hep bir ağızdan söyleyelim” dedi. ERAY ARPAŞİN/İZMİR, (DHA)