Sefa Karahasan

Sefa Karahasan

sefakarahasan@gmail.com

Tüm Yazıları

Cratos Premium Otel yaza müthiş bir sloganla girmeye hazırlanıyor.

‘Matrix Çağı Cratos’ta başlıyor. Akıp giden zamana yapılacak vurguyla müşterilerini ağırlayacak olan Cratos, neredeyse geçen hafta Serdar Ortaç için kapatıldı.

Serdar Bey; Deniz Akel’in yönetiminde ‘Gıybet’ şarkısı için Cratos Premium Otel’de klip çekti. Yatlar, kral daireleri, Ferrari’ler, Porsche’ler kullanıldı. Klip için Küba’dan özel dansçılar getirildi. Kıbrıslı mankenler klip için otele yığıldı.

Otelin sahibi Murat Bozoğlu ile Serdar Bey’in iyi bir arkadaşlık ilişkileri var. O nedenle Murat Bey, tüm imkanları seferber etti.

Haberin Devamı

Otel yönetimi ve çalışanlar ‘Gıybet’ klibinin en iyi şekilde çekilmesi için çalıştı. Klipte Murat Bey’in oğlu Hüseyin de, Serdar Ortaç’ın evladı rolünde oynadı.

Hüseyin’in sempatik tavırları görülmeye değerdi. Hüseyin’in annesi Tanya Hanım ve Murat Bey, evlatlarının ilk oyunculuk deneyimini yakından izledi.

Murat Bozoğlu dostluğu

Deniz Akel’in ‘Matrix’ dediği otelin halkla ilişkilerinden Cem Türegün de, klipte oynayanlar arasındaydı. Deniz Hanım, Cratos’ta güzel iş çıkardı.

Kuzey Kıbrıs’ın da olumlu şekilde tanıtımına büyük katkısı olacak bir klip çekildi diyebiliriz. Yakından tanıdığım bir isim olan Murat Bozoğlu’nun, Serdar Ortaç için bir şans olduğunu not edelim. Böyle dost zor bulunur. Serdar Bey de bunun değerini iyi bilenlerden.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN TURİZME KATKI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iyi bir golf oyuncusu. Golfü çok seviyor. Ki sayın bakanımızın isteği doğrultusunda golf dersleri almaya başladım. Çavuşoğlu, Kuzey Kıbrıs’a geldiği zamanlarda da golf oynamayı ihmal etmiyor. Sabahın 05.00’i 06.00’sı gibi golf sahasında kendisini görebiliyoruz.

Sayın Bakanımız, Girne’de Günay Çerkez’a ait Korineum Golf’te geçen hafta maç yaptı. Takımı başarılı olarak karşılaşmadan çıktı.

Bakanımızın, Kuzey Kıbrıs’ta bu gibi etkinliklere katılması, ülkenin turizmi açısından büyük öneme sahip. Çavuşoğlu’nu gören önemli isimlerin tatil ve yatırım için Kıbrıs’ın yolunu tuttuğunu söyleyebiliriz.

Başkan’ın sözleri

Haberin Devamı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Eski Başkanı da olan Günay Bey’in şu sözleri önemli, “Sayın Bakanımızın Kıbrıs’a her geldiğinde bizleri onurlandırması, bizi cesaretlendiriyor. Bu ziyaretler Türkiye’deki iş insanlarına bir mesaj vermektedir.” Haksız da değil.