Sefa Karahasan

Sefa Karahasan

sefakarahasan@gmail.com

Tüm Yazıları

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başar Dizer, evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

KIVANÇ VE BAŞAK’IN KIBRIS KAÇAMAĞI

Çiftin yakın çevresine dayandırılan haberlerde, ikilinin eski günlerini mumla aradığı belirtiliyordu. Hatta, son dönemde pek anlaşamadıkları, evde kavga gürültünün bol olduğu konuşuluyordu. İşte bu iddiaların gündeme geldiği günlerde; Tatlıtuğ, eşi ve yakın arkadaşlarıyla soluğu Kıbrıs’ta aldı. ‘Cesur ve Güzel’ dizisindeki yoğunluk ve “Boşanıyorlar” haberlerinden bunalan çift; Kuzey Kıbrıs’ın ünlü tatil merkezi Girne’ye gitti.

Haberin Devamı

Popüler otelde tatil

Girne’nin popüler otellerinden Cratos Premium Otel’de konaklayan çift, burada stresten uzak bir tatil geçirdi. Yaklaşık bir hafta boyunca dinlenen ikili, bir anlamda da yeni yıla erken girmiş oldu. Tatlıtuğ, otelde fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı, ancak olabildiğince rahat hareket etmek istedi.

Dışarı çıkmadılar

Ortak kullanım alanlarından ve eğlence mekanlarından uzak duranTatlıtuğ ve Dizer, otelden dışarı çıkmak yerine tatilleri boyunca, SPA merkezinde zaman geçirmeyi tercih etti. Bir anlamda ‘kafa dinleyip’, geri döndüler diyebiliriz.

HAZAR ERGÜÇLÜ ADA’DA DİNLENECEK

‘Yüksek Sosyete’nin final yapmasının ardından oyunculuğa ara verdiği haberleriyle konuşulan Hazar Ergüçlü, ülkesi Kıbrıs’a döndü. Her ne kadar haberlerde oyunculuğa ara verdiği ve yurt dışında eğitim göreceği yazsa da Ergüçlü’nün bu konuda kesin bir kararı olduğu söylenemez. Yeni yıla ailesiyle birlikte giren oyuncu, bir müddet dinlendikten sonra teklifleri değerlendirecek.

‘Tatsızlık yok’

Ada’da kendisine gelen senaryoları da okuyacak olan Ergüçlü, içine sinen bir proje olduğu takdirde oyunculuğa devam edecek. Sonuç olarak; ortada ‘tatsız bir durum yok.’ Sadece dizisinin bitmesi nedeniyle oyunculuğa verilen bir ‘ara’ var. Yakın çevresine bu yönde düşüncelerini ifade ettiğini kaydedelim. Sevgili Hazar’ın dinlendikten sonra yeniden güçlü bir şekilde ekranlara döneceğini belirtelim.

THY’DEN ERCAN’DA CIP İMZASI

Kıbrıs’ta Bosphorus CIP Lounge ile THY özel bir anlaşma imzaladı. Buna göre THY yolcularından CIP kullanma hakkı olanlar Kıbrıs’ta da, Bosphorus CIP’i kullanabiliyor. Ercan Havaalanı’nın tek CIP salonunda yer alan Lounge’de, uçağınızı keyifli şekilde bekliyorsunuz. CIP’in sahibi Sedat Erbaş da, “THY’ye bizleri seçtiği için teşekkür ederiz” dedi.

Haberin Devamı

BEYAZ, JÜRİ ÜYESİ OLDU

70’li yılların popüler yarışması ‘Sinema Güzeli’ yeniden düzenlenecek. Antalya’da şubat ayında yer alacak yarışmayı Vizyon Production, Bonart Ajans ve Antalya Holiday Medya ortak organize edecek. Yarışmada Beyazıt Öztürk de juride yer alacak. Vizyon Production’un sahibi Atilla Kaplakarslan, “Kıbrıslılar da yarışmaya katılacak” dedi. Yarışmanın sunuculuğunu Rafet El Roman’ın eski eşi Ceren Kaplakarslan ve Vatan Şaşmaz yapacak. TV 8.5 tarafından yayınlanacak gala gecesinde Ömür Gedik, Gökhan Keser ve Elif Kaya sahne alacak.