Cadde Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim!

Selen Görgüzel'den eski eşine gönderme: Hamdi benim abim!

12.02.2024 - 07:09 | Son Güncellenme:

Selen Görgüzel önceki akşam Taksim Süreyya Teras adlı mekanda sahne  aldı. Sahnede üç evlilik yaptığı sözleriyle ilgili konuşan Selen Görgüzel, "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.

Selen Görgüzelden eski eşine gönderme: Hamdi benim abim

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel’in 2014 yılında başlayan evliliği 2022'de bitmişti. Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran yönetmen, eşine ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı’ boşanma davası açmıştı. Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Hamdi Alkan, avukatı Fahrettin Cem Keser ile katılmıştı. Selen Görgüzel de avukatı Şeyda Yıldırım ile duruşmada hazır bulunmuştu.

Haberin Devamı

Gizlilik kararının olduğu duruşma 10 dakika sürmüştü. Ünlü çift, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmamıştı. Duruşma salonundan ilk çıkan Görgüzel, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bunu gören Alkan, boşandığı eşinin yanına giderek, bir süre konuşmuştu.

Selen Görgüzelden eski eşine gönderme: Hamdi benim abim

"İNSANLARIN GÖZLERİNİ BOYAYIP PARA KAZANIYORLAR"

Selen Görgüzel önceki akşam Taksim Süreyya Teras adlı mekanda sahne  aldı. Görgüzel, isim vermediği bazı şarkıcıların sahne şovuyla izleyenlerini kandırdığını söyleyip, "Bugün benim doğum günüm, sahnede kutladım. Sağ olsunlar 3 saat sahnede kaldım. Hem eğlendirdim kendim de eğlendim çünkü eğlenmesem eğlendiremem. Görev olarak değil aşkla yapıyorum işimi. Üç saat hiç ara vermeden dans ederek canlı performans sağlayan birtane solist getirin alnından öpeceğim. Çok da iddialı konuşuyorum aslında bu konuşmalarıma çok gıcık oluyorlar ama ben taşlanmaya alışığım. Bir hit şarkı yakalıyorlar onun ekmeğini yiyip duruyorlar. Bir saat sahnede kalıp milyonlar alıyorlar. Yaptıkları sadece birkaç dansçı koyup, ışık efekti yaparak insanların gözlerini boyayıp para kazanıyorlar" dedi.

Selen Görgüzelden eski eşine gönderme: Hamdi benim abim

Haberin Devamı

"BİR 300 BİN DE KENDİ CEBİMDEN VERECEĞİM"

Görgüzel, daha önce polemik yaşadığı Merve Boluğur'un 300 bin liraya sahneye çıktığı iddialarına olay yaratacak cevap verip, "Eğer bir mekan bulsun çıksın ona bu 300 bin lirayı versinler bir de üstüne 300 bin lira ben vereceğim" dedi.

Selen Görgüzelden eski eşine gönderme: Hamdi benim abim

"HAMDİ DÜNYA AHİRET ABİM"

Sahnede üç evlilik yaptığı sözleriyle ilgili konuşan Selen Görgüzel "Neden Hamdi'ye gönderme yapayım? Ben Hamdi'nin elinde büyüdüm. Sanki dünyada Hamdi'den başka adam kalmamış gibi bana durmadan 'Hamdi' diyorsunuz. Hamdi artık dünya ahiret abim kardeşim. Allah onu mutlu etsin. İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" diye konuştu. 

Selen Görgüzelden eski eşine gönderme: Hamdi benim abim

Öte yandan Hamdi Alkan, "Yalnızım ve çok mutluyum. Bu durumdan rahatsız değilim" şeklinde konuşmuştu.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

57 yaşındaki iki çocuk babası yönetmen, "Bu aralar single (bekar) takılıyorum ve gayet memnunum. Sürekli 'Aşk var mı?' soruları geliyor. Siz sormadan ben son kez söylemiş olayım; hayatımda kimse yok" ifadelerini kullanmıştı.

Selen Görgüzelden eski eşine gönderme: Hamdi benim abim