Cadde Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur'

Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur'

22.03.2024 - 17:09 | Son Güncellenme:

Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, magazin gündeminden düşmüyor. Açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, bu kez estetik operasyonla adından söz ettirdi. Yüzünü ve boynunu gerdiren Görgüzel, sosyal medya hesabından son halini paylaşırken, kısa süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Selen Görgüzel tanınmaz halde Çok gergin olduğum doğrudur

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikâh masasına oturan ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminin dilinden düşmüyor. Sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken isim, bu sefer estetik operasyon için doktorunun kapısını çaldı.

Haberin Devamı

1996 yılında çekilen estetiksiz halini sosyal medya hesabında yayınladıktan sonra Görgüzel'e sevenlerinden; "Keşke böyle kalsaydınız", "Çok doğal bir güzelliğiniz varmış", "Ne kadar masum görünüyorsunuz" şeklinde yorumlar gelmişti.

Selen Görgüzel tanınmaz halde Çok gergin olduğum doğrudur

'YÜZÜME DOKUNMAM'

Selen Görgüzel, sosyal medyadaki bir takipçisinden gelen 'Çok güzelsiniz, yüzünüzdeki işlemleri öğrenebilir miyim?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

Burnumda operasyon var ve düzenli botoks yaptırıyorum. Onun dışında cilt bakımı dışında yüzüme dokunmam.

Selen Görgüzel tanınmaz halde Çok gergin olduğum doğrudur

PAYLAŞTIKTAN SONRA SİLDİ!

'Türk Malı', 'Zoraki Başkan', 'Oğlum için', 'Deli Duran', 'Bir Dilim Aşk' gibi projelerde boy gösteren Selen Görgüzel, tekrar estetik doktorunun kapısını çaldı.  Ünlü isim, “Çok gergin olduğum doğrudur” notuyla paylaştığı, suratı bandajlı fotoğrafı kısa süre sonra sildi.

İşte Selen Görgüzel'in paylaşıp sildiği paylaşım...

Haberin Devamı

Selen Görgüzel tanınmaz halde Çok gergin olduğum doğrudur