Cadde Teşkilat Hulki ölüyor mu? Hulki'yi oynayan Nihat Altınkaya diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat Hulki ölüyor mu? Hulki'yi oynayan Nihat Altınkaya diziden ayrılıyor mu?

29.05.2022 - 22:52 | Son Güncellenme:

Hulki ölüyor mu? Teşkilat dizisinde Hulki karakterine hayat veren Nihat Altınkaya, sezon finali bölümü ile dizi kadrosundaki varlığı merak konusu oldu. Bulunduğu binadaki patlama ardından ''Teşkilat Hulki öldü mü, diziden ayrıldı mı?'' soruları akıllara geldi.

Teşkilat Hulki ölüyor mu Hulkiyi oynayan Nihat Altınkaya diziden ayrılıyor mu

Nihat Altınkaya, TRT1'in en sevilen yapımlarından Teşkilat dizisinde Hulki karakterine hayat veriyor. Dizide ekibin üyesi olarak ekrana gelen Nihat Altınkaya Teşkilat'dan ayrılacak mı sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Nihat Altınkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haberin Devamı

TEŞKİLAT HULKİ ÖLÜYOR MU?

Teşkilat dizisinin Hulki'si, 48. sezon finali bölümünde, Zehra'nın görev endeniyle yerleştirdiği bombalı bir binada Serdar ve Pınar ile sıkışıyor. Binanın patladığı görüntüler ardından ise Zehra gözyaşları içinde kalıyor. Ancak Hulki'nin öldüğüne dair henüz ayrıntı bulunmuyor. Detaylar yeni bölümün ekrana gelmesiyle netleşecek.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olan oyuncu, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamladı. Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki sene profesyonel voleybol oynadı. On yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bıraktı, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ardından İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi aldı, Fenerbahçe Boks Kulübünde yer aldı. Yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Funda Arar’ın ‘'Özledim’' şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yaptı. Daha sonra oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dâhil üç sinema filmde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer aldı. Sanatçı "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi aldı. Kağan Erturan’ın ilk uzun metraj filmi olan En Mutlu Olduğum Yer filminde Ezgi Asaroğlu ile başrolü paylaştı. Evli ve iki çocuk babasıdır.