Siyaset CHP Lideri Kılıçdaroğlu: 2019 Türkiye için bir çıkış noktasıdır

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: 2019 Türkiye için bir çıkış noktasıdır

17.11.2017 - 16:56 | Son Güncellenme:

Çorlu'da temel atma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 Türkiye için bir çıkış noktası olduğunu söyledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: 2019 Türkiye için bir çıkış noktasıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu'da inşa edilecek Trakya Gösteri ve Kongre Merkezinin temel atma törenindeki konuşmasında, temeli atılacak kültür merkezinde gençlerin, insanların bir araya geleceğini, konuşacağını, tartışacağını ve düşüncelerini özgürce dile getireceğini anlattı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hesap uzmanı ama hesap bilmiyor" sözlerine de yanıt verdi ve televizyonda tartışmaya davet etti. .CHP'li belediyelerin güzel hizmetler sunduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, "Biz hizmet yapıyoruz, onların engellemelerine rağmen yapıyoruz. Daha güzel şeyler yapacağız." dedi.

Haberin Devamı

2019'un Türkiye için bir çıkış noktası olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Hepimizin görevi oturup düşünmektir. Hepimizin görevi daha güzel bir Türkiye inşa etmektir. Hepimiz farklı düşünebilir, kimliklerimiz, inançlarımız yaşam tarzlarımız farklı olabilir ama hepimiz al bayrağın altında huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bunu gerçekleştireceğiz. Birlikte namerde muhtaç olmadan birlikte yaşamaktır. Bunu sağlamak için yerelden başladık tepeye kadar gideceğiz. Allah'ın izni sizin oylarınızla" ifadesini kullandı.