Cumartesi Mutlaka görün

Mutlaka görün

27.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Devam ederek değişmek Galata Rum Okulu, 17 Şubat’a dek bir proje ve okuma odası olarak yürüttüğü Açık Okul Kütüphanesi’nde sanatçı Lara Ögel’in “İmtidâd” adlı sergisini ağırlayacak. Ögel, Ahmet Hamdi Tanpınar’ın da ‘devam ederek değişmek, değişerek devam etmek’ olarak tanımladığı İmtidâd kelimesine odaklanıyor. Ögel, okulun tarihinin anlatıcılığını duvar aralarındaki eserleriyle üstleniyor.

Mutlaka görün

Mutlaka görün

Haberin Devamı

Taze açılıyor

Hayatın temel merakları

Mİmarlık öğrenimini sanat düşüncesinin merkezine yerleştiren Sinan Logie’nin “Temel Parçacıklar” isimli sergisi dün saat 18.00’de Öktem Aykut galerinin yeni mekanında açıldı. 3 Mart’a dek sürecek sergide Logie, hem mimariye hem de sanata ontolojik bir sorgulamayla yaklaşmayı amaçlıyor. İsmini Michel Houellebecq’in aynı isimli tanınan romanından alan sergi; insan ve hayatla ilgili temel merakları; binaları, tükenmeyen inşaat sevdasını ele alıyor.

Mutlaka görün

Bitmeden yetişin

Doğanın oyununda

Galeri Nev İstanbul’da sanatçı Elvan Alpay’ın “Oyun Bitti / Hadi Oynayalım” isimli kişisel sergisini görmek için bugün son gün! Sergide sanatçının son dönemde ürettiği 12 tuval eseri yer alıyor. Eserlerde rengârenk çiçek ve hayvan desenlerinin tuval üzerinde katmanlarla dağılışı, bahar mevsiminin coşkunluğunu andırıyor. Arı kuşları, yapraklar, kurbağalar arasından sanatçı, izleyicileri doğanın gücüne kulak vermeye davet ediyor.