Dünya 10 milyon sterline prenseslik rolü!

10 milyon sterline prenseslik rolü!

26.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Monaco Prensi Albert’in eşi Prenses Charlene’e boşanma isteğini kamuoyuna yansıtmadan statüsünü sürdürmesi için 10 milyon sterlin ödeme yaptığı iddia edildi.

10 milyon sterline prenseslik rolü

Monaco Prensi Albert (65) ve eşi Prenses Charlene (45) arasındaki çalkantılı ilişki sürerken, Charlene’in yüzük takmadığının görülmesi boşanma söylentilerini tekrar gündeme getirdi. Zimbabve doğumlu eski bir olimpik yüzücü olan Charlene, 2021’de Güney Afrika’da 8 ay kalınca boşanma iddiaları gündeme gelmişti. Ardından Monaco’ya zorla ikna edilerek getirildiği söylenen prenses, 4 ay da İsviçre’de “tükenmişlik” tedavisi görmüştü. Bir Fransız dergisinin çiftin boşanacağına dair yeni haberi saray tarafından yalanlansa da önceki gün Charlene’in Milano’da daha önce parmağından çıkarmadığı evlilik yüzüğünü takmaması soru işaretlerine neden oldu.

Haberin Devamı

Dün ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, Prens Albert, Güney Afrika’dan döndükten sonra eşine boşanma isteğini kamuoyuna yansıtmaması ve prenses statüsünü sürdürerek görevlerini yapması için 10 milyon sterlin (233 milyon TL) ödedi.

Bir türlü ısınamadı

Eşine çok gizli bir anlaşma imzalattığı söylenen prensin bu şekilde prensesi yanında tutabildiği, etkinliklere katıldıkları belirtiliyor. 2011’de evlenen çiftin düğünleri sırasında Charlene’in kaçmaya çalıştığı iddia edilmiş, o günden sonra prensese ‘Kaçak Gelin’ lakabı takılmıştı. Ancak Charlene evliliği boyunca yaşadığı mutsuzluklar nedeniyle son dönemde “hüzünlü prenses” olarak anılıyor. Charlene’den ikiz çocukları olan Prens Albert’ın ise daha önceki birlikteliklerinden evlilik dışı iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.