Dünya Bayılttı, bavula koyup evine götürdü! Sapık pedofilden skandal savunma

Bayılttı, bavula koyup evine götürdü! Sapık pedofilden skandal savunma

03.07.2023 - 16:02 | Son Güncellenme:

Ünlü bir bankada çalışan Daniel Bittar isimli kişi küçük bir çocuğu bayıltarak kaçırdı. Kısa süre içerisinde yakalanan sapığın dairesinden çıkanlar şoke etti. Sapığın polislere verdiği ifade ise pes dedirtti.

Bayılttı, bavula koyup evine götürdü Sapık pedofilden skandal savunma

Brezilya'nın en önemli bankalarında çalıştığı belirlenen 42 yaşındaki Daniel Moraes Bittar 2 gün önce okula giden ve ismi güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan bir kız çocuğunu Luziania'da kaçırdı. Polis güvenlik kameralarını inceledikten sonra Bittar'ın küçük kızın ağzına bir mendil bastırarak bayılttığını belirledi.

Haberin Devamı

TACİZ ETMİŞ

 Apar topar çalışmalara başlayan ekipler küçük kızı ayaklarından kelepçeli ve yarı baygın halde buldu. Polise göre küçük kız şüphelinin vücuduna nasıl dokunduğunu ve onu öptüğünü anlattı. Polis, Gesielly Souza Vieira adlı 23 yaşındaki bir kadının, çocuğu arabaya bindirmeden önce Bittar'a yardım ettiğini bildirdi.

Bayılttı, bavula koyup evine götürdü Sapık pedofilden skandal savunma

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI SKANDAL

Bittar'ın evinde bulunan kız dışarı çıkartıldıktan sonra dairede arama çalışması da yapıldı. Şok tabancaları, kameralar, yetişkin içerikli dergiler bulunan evde Bittar'ın sosyal medya hesapları da incelendi. Yaptığı paylaşımları gören polis sapığın pedofliyi kınayan paylaşımlarda bulunduğunu saptadı. 

Yerel basına yansıyan haberlerde ise Bittar'ın kendisini yakalayan polise ağlayarak konuştuğu görüldü. Polisin 'Kız senin evinde mi?' sorununa yanıt veren Bittar'ın 'mahçup' bir şekilde 'Evet içeride' dediği kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

Bayılttı, bavula koyup evine götürdü Sapık pedofilden skandal savunma

'OKULUN ETRAFINDA TUR ATTILAR'

Sorgulanmak üzere karakola götürülen Bittar daha sonra mahkemeye sevk edildi. Yapılan sorguda polislere 'Ona daha hiçbir şey yapmadım' diye skandal bir ifade de kullanan Bittar'ın o sözleri dünya medyasında ses getirdi.

Taciz, adam kaçırma ve tecavüz suçlarından yargılanan Bittar'ın alacağı ceza henüz belirsiz. Öte yandan bir polis memuru Bittar ve suç ortağı Viera'nın, iddia edilen suçtan önce okulun etrafında 2 kez gizlice tur atarken görüldüğünü aktardı

Bayılttı, bavula koyup evine götürdü Sapık pedofilden skandal savunma