Dünya Bodruma kapatılıp zincirlendi! Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı

Bodruma kapatılıp zincirlendi! Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı

15.05.2024 - 13:31 | Son Güncellenme:

Küçük kız yetkililer tarafından bulunduğunda yalnızca 22 kiloydu. Vücudundaki, ağır morarma, kırık kemikler ve karaciğer hasarı ise kan dondurdu. Hızla başlatılan soruşturma, tüyler ürperten işkenceye uzanan kapıyı araladı.

Bodruma kapatılıp zincirlendi Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı

ABD'li yetkililer küçük bir kızın, babası ve üvey annesi tarafından gördüğü ve aylarca devam eden işkencenin ardından ölmeden önce yürek burkan fiziki dönüşüm geçirdi.

Haberin Devamı

12 yaşındaki Malinda Hoagland, babası Rendell Hoagland kızının bisikletini ağaca çarptığını iddia ederek 911'i (acil yardım hattı) aramasının ardından 4 Mayıs'ta polis tarafından 'zar zor hayattayken' bulundu.

KIRIK KEMİKLER VE MORLUKLAR KAN DONDURDU

Bulunduğunda yalnızca 22 kilo olan küçük kız, hastaneye vardıktan sadece birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Burada yetkililer, onun ağır morarma, yarım düzine kırık kemik ve karaciğer hasarını içeren durumu karşısında şok oldu. 52 yaşındaki Hoagland ve nişanlısı Cindy Warren, çocuğun iki gün sonraki ölümüyle ilgili olarak suçlandı.

Bodruma kapatılıp zincirlendi Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı

İngiliz basını, çiftin sosyal medya hesaplarını adeta didik didik etti ve Malinda'nın Ocak ayı başında babasının Facebook hesabından adeta kaybolduğunu ortaya çıkardı. Bu sırada cani çift, Warren'ın dokuz yaşındaki diğer çocuğu olan Gavin'in fotoğraflarını yayınlamaya devam etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda Hoagland, Gavin'le sinemada ve bir araba yarışı etkinliğinde çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Hoagland'ın paylaştığı son fotoğrafta küçük kız, Noel hediyesi gibi görünen şeyleri sergilerken zayıflığıyla dikkat çekiyor. Fotoğraflardan birinde ise, eli morarmış görünüyor. Warren ise, neredeyse sadece Gavin'in fotoğraflarını paylaştı ve Aralık 2020'de yalnızca bir kez Malinda'nın fotoğrafını yayınladı.

Bodruma kapatılıp zincirlendi Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı

KARANLIK GEÇMİŞ

45 yaşındaki Warren 2009 yılında eski kocasının, o sırada üç yaşında olan ve yedi yıl hapis cezasına çarptırılan oğulları Isaiah'ı dövmesine izin verme suçunu kabul etmişti. Eski kocası McKinley Warren Jr., oğullarını istismar ettiği için ve ayrıca önceki ilişkisinden olan iki yaşındaki kızını öldürmekten 25 ila 50 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Polis, Malinda'nın Aralık ayında okuldan alındığını ve çoğu zaman bodrumdaki mobilyalara zincirlenerek tutulduğunu aktardı. Yetkililer, kızın online dersler için kamera karşısına geçtiğini ancak kameranın görüş alanından uzakta, aşağıdan kelepçelendiğini açıkladı.

YEMEK VERİLMEDİ, MOBİLYALARA ZİNCİRLENDİ

Çiftin elektronik cihazlarından kurtarılan silinmiş videoların, kız çocuğunun maruz kaldığı istismarın boyutunu gösterdiği öne sürülüyor. Evin kamera sisteminden gelen bazı videolarda, Malinda'nın ayak bileğinden mobilyalara kelepçelendiği ve kamera içi hoparlör sistemi aracılığıyla çift tarafından sözlü olarak azarlandığı görülüyor.

Haberin Devamı

Diğer videolarda Malinda'nın zincirlenmiş halde, yastık veya battaniye olmadan yerde uyumaya zorlandığı ve kahvaltı, öğle yemeği veya akşam yemeği beklememesinin söylendiği bildirildi.

Çiftin ayrıca 911'i aramadan önce mesajlarını sildiği öne sürüldü, kurtarılan mesajlarda ise kızın durumunun kötüleştiğinden bahsedildiği ortaya kondu. Yeminli ifadeye göre, Warren, Hoagland'a 911'i aramak yerine Malinda'yı hastaneye götürmesini söyledi.

Bodruma kapatılıp zincirlendi Öldüğünde yalnızca 22 kiloydu, cani çift yakalandı

Her ikisi de diğer suçlamaların yanı sıra cinayete teşebbüs, saldırı ve çocuk kaçırmayla suçlanıyor. Müfettişler cinayet dahil ek suçlamaların mümkün olduğunu bildiriyor.

Malinda'nın yaralanmaları sorulduğunda çift, bunların bisiklet kazasından ve su kaydırağı üzerinde başka bir çocuğun kazara çarpmasından kaynaklandığını öne sürdü. Zayıflaması sorulduğunda ise, aylardır istikrarlı şekilde kilo verdiğini ve bu konuda onu doktora götürmeyi planladıklarını ileri sürdüler. İkili, bir milyon dolar nakit kefaletle tutuluyor.