Dünya Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu! Nedeni pes dedirtti

Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu! Nedeni pes dedirtti

20.02.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

2004 yılında ailesini korkunç şekilde öldüren Thomas isimli şahsın cezası kesinleşti. Önümüzdeki ay idam edilecek olan 'kör katilin' cinayeti nasıl ve neden işlediği ise ABD'de gündem oldu.

Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu Nedeni pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan korkunç olay ülkede gündem oldu. Söz konusu gelişmenin detayları ise kan dondurdu.
Teksas'ta meydana gelen ve olay sonrası 'eyaletin en akıl hastası' kişisi olarak tabir edilen Andre Thomas, işlediği suçlar nedeniyle önümüzdeki ay idam edilecek. İdamı öncesi yaptıklarının detayları bir kez daha gündem olan Thomas, dünya basınında manşet oldu.

Haberin Devamı

AİLESİNİN ŞEYTAN SANDI

Şu anda 39 yaşında olan ve 2004 yılında işlediği cinayetler sebebiyle tutuklanan Thomas, iki çocuğu ve eşini bıçakladıktan sonra onların kalplerini oydu. Olay bölgedeki herkesi şoke etti. Çiftin çocuklarından biri 4, diğeri ise 13 aylıktı. Hayatını kaybeden kadın ise henüz 20 yaşındaydı.

Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu Nedeni pes dedirtti

ŞİZOFREN OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

Yaptığı korkunç cinayet sonrası kısa sürede yakalanan Thomas, kendisini yakalayan ekiplere Tanrı ile konuştuğunu ve onun kendisine ailesinin şeytan olduğunu ve öldürmesi emrini verdiğini söyledi.

Yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkartılan Thomas, 9 yaşından beri sesler duyduğunu ve 10 yaşında kendini öldürmeye çalıştığını aktardı. Davanın savcısı ise Thomas'nn bu sözlerine ikna olmadı ve onun bu yaptıklarını fark edecek kadar akıl sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Yüzlerce akıl sağlığı testine giren Thomas hakkındaki tetkikler de savcıyla benzer çıktı.

Haberin Devamı

HAPİSHANEDE KENDİNİ KÖR ETTİ

Acımasız katil, idama mahkum edildi. Mahkumiyeti devam eden Thomas, hapishanede kendini kör etti ve artık göremez oldu.
ABD'de idam cezaları verilse bile hayata geçmesi yıllar alıyor.

Eşini ve çocuklarını öldürüp kalplerini oydu Nedeni pes dedirtti

Thomas'ın avukatları da yasal yollar çerçevesinde karara itiraz etti. İlk olarak 2015 yılında yapılan itiraz kabul edildi. Son olarak ise Teksas Valisi duruma el attı. Vali Andre, devam eden davanın önümüzdeki ay son bulacağını ve Thomas'ın idam edileceğini açıkladı.