Dünya Gelin adayının feci ölümü! 'Çay kaşığı' sonu oldu

Gelin adayının feci ölümü! 'Çay kaşığı' sonu oldu

23.01.2023 - 15:38 | Son Güncellenme:

24 yaşındaki Jess isimli kadın sevgilisinden gelen evlilik teklifinden kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Yapılan incelemeler sonucunda genç kadının çay kaşığı sebebiyle öldüğü belirlendi.

Gelin adayının feci ölümü Çay kaşığı sonu oldu

Güney Afrika'da meydana gelen talihsiz olay yürekleri burktu. Craig McKinnon isimli şahıs bir süredir birlikte olduğu Jess isimli 24 yaşındaki kadına evlenme teklifi etti.

Haberin Devamı

O mutlu anları anlatan Craig, evlenme teklifi ederken çok heyecan yaptığını ve istediği gibi olmadığını şu sözlerle söyledi:

'Diz çöküp benimle evlenir misin? diye sorduğumda sesim çatalladı. Jess 'Aman Tanrım' deyip ağlamaya başladı. Yüzündeki ifade benim için her şey demekti'

Bu teklifi aldıktan sonra gelin adayı Jess, ani bir şekilde komaya girdi. Çayını karıştırmak için yanlış kaşığı kullanan Jess, kısa süre içerisinde hayatını kaybetti.

Gelin adayının feci ölümü Çay kaşığı sonu oldu

Doğuştan gelen süt ürünlerine karşı olan alerjisi sebebiyle öldüğü düşünülen Jess, 9 aylık olduğundan beri bu hastalıkla mücadele ediyor. Daha önce 18 yaşında körili süt yedikten sonra komaya giren Jess, şans eseri hayatta kalmıştı.

Trajik ölüm sonrası açıklamalarda bulunan Craig ise yaşanan durum karşısında yıkıldığını belirterek şu sözleri aktardı:

Haberin Devamı

'Jess öldüğünde benim de bir parçam öldü. Kimseyi suçlamıyorum. Onu son gördüğümde tuvalette zor nefes alıyordu'

Öte yandan Craig ve Jess 2019 yılında sevgili oldu. Pandemi ile beraber karantina günlerini aynı evde geçiren çift, bir süredir evlilik planları yapıyordu.