Dünya İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar

İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar

16.04.2024 - 10:20 | Son Güncellenme:

Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.

İranın İsraile saldırısını da bildi Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar

1911 yılında Makedonya'da dünyaya gelen Vangelia Pandeva Dimitrova dünyada 'Baba Vanga' olarak biliniyor. Hayatının büyük bir kısmını Bulgaristan'da geçiren Vanga'nın bir bitki uzmanı olmasının yanı sıra mistik güçlere sahip olduğu iddia ediliyor. Baba Vanga’yı inceleyen ve araştıran birçok kişi, onun yakın geçmişte yaşanan bir dizi önemli olayı da yıllar öncesinden görmüş olduğunu öne sürüyor. Bu olaylar arasında en dikkat çekenleri ise SSCB’nin çöküşü, 2004 yılında gerçekleşen Tayland tsunamisi ve Barack Obama’nın ABD başkanı seçilmesi olarak biliniyor.

Haberin Devamı

VANGA'NIN 2024 KEHANETLERİ

Vanga'ya göre 2024 yılında özellikle Avrupa'da terör saldırıları artacak. Aynı zamanda yeni yılda bir süper güç biyolojik silahlarını test edecek veya bir başka ülke üzerinde kullanacak.

BÜYÜK KRİZ

Ülkelerin artan borcu ve tırmanan jeopolitik sorunlar nedeniyle küresel ekonomi 2024 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşayacak.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Dünya atmosferinde artan karbondioksit nedeniyle sıcaklık her geçen yıl yükseliyor. Bu bağlamda Vanga 2024 yılı içerisinde korkunç hava olaylarının ve doğal felaketlerin yaşanacağını düşünüyor.

İranın İsraile saldırısını da bildi Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar

SİBER SALDIRILAR

Yazılım alanında yaşanan patlama sonrası sayıları artan bilgisayar korsanları birçok ülkenin elektrik, su, arıtma ve diğer önemli altyapılarını hedef alacak. Oluşan güvenlik açığı nedeniyle birçok ülkede kaos yaşanacak.

Haberin Devamı

İSRAİL-İRAN SAVAŞINI DA BİLDİ

Baba Vanga'nın Üçüncü Dünya Savaşı ile ilgili tahminlerine bakıldığında ise iki ülkeye yoğunlaştığı görülüyor bu ülkeler ise İsrail ve İran.

Baba Vanga'nın öngörüsüne göre İngiliz medyası iki ülke arasındaki gerilimin artması ve İran'ın saldırısı sonrası bu kehaneti "Tüyler ürpertici" olarak yorumladı. Mirror gazetesi Vanga'nın yıllar öncesinden İran'ın İsrail'e saldıracağına dair kehanetlerde bulunduğunu yazdı. Baba Vanga ayrıca Çin ile dünya ülkeleri arasında bir savaş çıkacağını da tahmin etti ve Pekin'i 'Kızıl Düşman' olarak nitelendirdi. Vanga'ya göre Üçüncü Dünya Savaşı ve nükleer füzelerin fitilini de 'Kızıl Düşman' ile gerçekleştirilecek savaş ateşleyecek.

İranın İsraile saldırısını da bildi Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar

TUTMAYAN KEHANETLER

Her zaman şans eseri denk getirdiği kehanetleriyle bilinen Vanga'nın elbette tutturamadığı tahminleri de var. Bunlardan biri ABD'nin 45. başkanının ülkeyi çökerteceği yönündeydi ancak Donald Trump sonrası ABD hala süper güç olarak dünyaya yön vermeye devam ediyor. Vanga ayrıca 2010-2014 yılları arasında yine nükleer savaş olacağını söylemişti, ancak bu kehaneti de gerçekleşmedi.