Dünya Japonya’da UFO laboratuvarı

Japonya’da UFO laboratuvarı

30.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Japonya, Fukuşima nükleer felaketinin yaşandığı bölgede UFO araştırma laboratuvarı açtı.

Japonya’da UFO laboratuvarı

Laboratuvarda, son 17 yıl içinde bölgede meydana gelen tanımlanamayan 144 hava olayı incelenecek. Fukuşima Nükleer Santrali’nin yakınındaki UFO laboratuvarının yöneticiliğini ‘Mu occult’ dergisinin editörü Takeharu Mikami (51) üstlendi.

Haberin Devamı

Üs görevi yapacak

Mikami, “Şimdiye kadar UFO’lar keşfedilmiş olsa bile bilgiler yalnızca bireysel düzeyde paylaşıldı. Umarım araştırma laboratuvarı bilgi almak için bir üs görevi görür ve yeni keşifler yapar. UFO’ların kimliğinin temeline inmek istiyoruz” dedi. Laboratuvar ‘UFO’ların memleketi’ olarak tarif edilen bölgenin yakınında meydana gelen bir dizi olayı inceleyecek.

Işık yayan nesne

Japonya’da 1970’lerde görgü tanıkları Senganmori Dağı yakınında ışık yayan koni şeklinde bir nesne gördüklerini iddia etti. Mikami, bölge sakinlerinden görüntüleri laboratuvarla paylaşmalarını istedi. Japonya’nın hamlesi ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü’nün UFO olarak bilinen, tanımlanamayan hava olaylarına ilişkin raporunu yayımlamasının hemen ardından geldi.

Haberin Devamı

NASA Başkanı: Evrende yalnız değiliz

ABD Savunma Bakanlığı, UFO raporunda 144 adet tanımlanamayan hava olayı tespit ettiklerini açıkladı. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA) başkanı Bill Nelson da evrende yalnız olmadığımızı söyledi. Nelson, “Bu hava olayları mutlaka dünya dışı varlıklar olmayabilir, ancak bu bazı düşmanlarımızın sahip olduğu bir teknolojiyse endişelensek iyi olur” dedi. Nelson, NASA’da ‘Dünya Dışı İstihbarat Arayışı’
adlı bir programın bulunduğuna dikkat çekti.