Dünya Kartel usulü infaz! Gözünü kırpmadan kafasını kesti

Kartel usulü infaz! Gözünü kırpmadan kafasını kesti

13.05.2023 - 11:51 | Son Güncellenme:

Meksika'da kayıtlara geçen videoda bir kişi rakip çete üyesini korkunç şekilde öldürdü.

Kartel usulü infaz Gözünü kırpmadan kafasını kesti

Kartellerin hüküm sürdüğü Meksika'dan sık sık vahşet içeren haberler geliyor. Geçtiğimiz hafta başında ülkenin kuzeydoğu sınırındaki Tamaulipas eyaletinde Körfez Karteli tarafından işlenen olayda bir kiralık katil kurbanlarından birini feci şekilde öldürdü.

Haberin Devamı

Söz konusu şahıs çıplak bir şekildeyken üzerine benzin döküldü ve yakıldı. Katilin kartelin önde gelen kişiler tarafından kiralandığı belirtildi.

Gün içerisinde ortaya çıkan yeni bir gelişmede ise yine Meksika'da Michoacán eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı.

La Familia Michoacána olarak bilinen ve bir uyuşturucu kaçakçılığı ile tanınan kartelin bir üyesi dünyada ses getiren bir olaya imza attı. Dev bir kasap bıçağı ile kurbanın kafasını kesen şahsın videosunu kısa sürede milyonlarca kişi izledi.

Kartel usulü infaz Gözünü kırpmadan kafasını kesti

ELLERİ BAĞLI İNFAZ

Kurbanın hangi çeteye bağlı olduğu belli olmasa da cellat, rakip bir uyuşturucu satıcısı olduğu için öldürüldüğünü açıkça ortaya koydu. Görüntülerde kurbanın bir duş gibi görünen bir yerde olduğu ve ellerinin sırtından bağlı olduğu kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

Kurbanın kafasını kesmeden önce rakip çeteye bir de mesaj gönderen şahıs şu ifadeleri kullandı:

'Santiago Tiangustenco, Texcalyacac ve Almoloya del Río mahallelerinde uyuşturucu satmak yasaktır. Julian Castro, adamlarının peşine düşüyorum. Bu uyuşturucu mahallesinin bir sahibi var'

KONUŞMASI BİTER BİTMEZ KESTİ

Sözlerini bitirir bitirmez şahsın kafasını kesen 'Cellat' keskin bıçağıyla zorlanmadan cinayeti işledi. Kafa kesmeli propaganda videoları bir süredir Meksika'daki karteller arasında oldukça popüler.

Bu uygulama ilk olarak ABD tarafından eğitilmiş Meksika Özel Kuvvetleri üyelerinin oluşturduğu bir kartel olan Los Zetas tarafından yapıldı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından diğer karteller de sık sık bu yola başvurdu.

Kartel usulü infaz Gözünü kırpmadan kafasını kesti