Dünya Kendi evlatlarını fuhşa zorladı! 11 ve 16 yaşındaki çocukları ablaları kurtardı

Kendi evlatlarını fuhşa zorladı! 11 ve 16 yaşındaki çocukları ablaları kurtardı

10.07.2023 - 15:37 | Son Güncellenme:

Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle küçük yaştaki çocuklarını fuhşa zorlayan 52 yaşındaki kadın dünya basınında infial yarattı.

Kendi evlatlarını fuhşa zorladı 11 ve 16 yaşındaki çocukları ablaları kurtardı

Kar amacı gütmeyen kuruluş Saimai Survive isimli sosyal yardım kuruluşu son günlerin en iğrenç olayını ortaya çıkardı. 52 yaşındaki 'anne' uyuşturucu parasını denkleştirmek için 11 ve 16 yaşındaki çocuklarına fuhuş yaptırdı. Olayın ortaya çıkmasını ise çocukların 19 yaşındaki ablası sağladı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

Tayland'dın Bangkok bölgesinde meydana gelen gelişme kısa sürede ülkede infial yarattı. 3 farklı erkekten 8 çocuğu olan kadın sosyal medyada da gündem oldu. Söz konusu gelişmeye kullanıcılar yorum yağdırdı.

İNTİHAR ETMEYİ DENEMİŞ

19 yaşındaki genç kız polise verdiği ifadede evden annesi yüzünden kaçtığını ve kardeşleriyle iletişimini koparamadığını onları kurtarmak için bir yol aradığını belirtti. Polis tarafından yapılan açıklamada ise 16 yaşındaki çocuğun daha önce intihar girişiminde bulunduğu aktarıldı.

Olay sonrası çocuklar devlet korumasına verildi, Dee isimli kadın ise tutuklandı. 19 yaşındaki abla ise yaptığı ayrı bir açıklamada kardeşlerini kurtarmak için girişimde bulunduğunu ancak annesinin kendisine bıçakla saldırdığını söyledi.

Haberin Devamı

YARGILANACAK

Öte yandan küçük çocuklar hemen sağlık kontrolüne alındı. Anne ise kanıtlar toplanan kadar tutuklu olarak yargılanacak. Söz konusu kadın başlangıçta uyuşturucu sorunu ile yargılanacak ancak fuhuş iddiaları kesinleşirse başka suçlardan dolayı da hakim karşısına çıkacak.