Dünya Korku filmi değil gerçek! Öldürmeden önce yaptıkları kan dondurdu

Korku filmi değil gerçek! Öldürmeden önce yaptıkları kan dondurdu

01.05.2022 - 09:19 | Son Güncellenme:

'Gece Avcısı' lakaplı katilin yaptıkları tüm dünyanın kanını dondurdu. Yakalanıp cezaevine atıldığında olanlar ise akıllara durgunluk verecek cinstendi.

Korku filmi değil gerçek Öldürmeden önce yaptıkları kan dondurdu

ABD'nin Los Angeles şehrinde yaşayan ve kendisini 'Gece Avcısı' olarak tanıtan Richard Ramirez 29 Şubat 1960 tarihinde 5 çocuklu bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Ramirez'in babası polis memuruydu ve öfke nöbetleri geçirdiğinde çocuklarını öldüresiye dövüyordu. Ramirez'in katillik serüveni ise ilk olarak kuzeninin anlatıklarıyla başladı. 12 yaşındaki Ramirez’e kanlı hikâyeler anlatmaktan keyif alan kuzeni, Vietnamlı kadınlara yaptığı işkencelerin fotoğraflarını ona gösteriyordu. Kuzeni, kendi karısını tabancayla öldürdüğünde Ramirez de oradaydı. Bu olayda yüzüne sıçrayan kandan haz duyan Ramirez'in yapacaklarının miladı olarak tarihe geçti. Liseyi terk eden Ramirez, ilk kez 1977'de esrar bulundurmaktan tutuklandı. Kısa süre sonra Kaliforniya'ya taşındı, kokain bağımlısı oldu ve hırsızlık yaptı.

Haberin Devamı

Korku filmi değil gerçek Öldürmeden önce yaptıkları kan dondurdu

Satanizme olan ilgisi o yıllarda başlayan Ramirez cinayet işlemeye ise 80'li yılların başında başladı. Bir otelin bodrumunda 9 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz ettikten sonra öldürdü. Ancak delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Bir sonraki adresi 79 yaşındaki yaşlı bir kadının evi oldu. Yaşlı kadını boynundan defalarca bıçakladı. Kısa bir süre sonra Ramirez, 64 yaşındaki Vincent Zazzara ve Zazzara'nın 44 yaşındaki karısı Maxine'i, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir yöntem kullanarak öldürdü. Önce adamı vurdu, sonra da karısını vahşice bıçaklayarak öldürdü, yetmedi talihsiz kadının gözlerini de oydu. Daha sonra ise ortadan kayboldu. Bir sonraki hedefi ise 22 yaşındaki Maria Hernandez'di. Ramirez, genç kızın yüzüne ateş etti ancak kız kendisini mermiden korumak için ellerini kaldırdığında kurşun elindeki anahtarlığa çarptı ve genç kadın hayatta kaldı. Ancak bu Ramirez'in yaptığı son ev baskını değildi. Ev baskınları yapmaya devam etti. 

Haberin Devamı

HIRSIZLIK YAPARKEN YAKAYI ELE VERDİ

Yaptığı korkunç şeyler arasında bir anneye çocuğunun gözleri önünde tecavüz etmek de vardı. Başka bir evde 16 yaşındaki bir genç kızı mutfakta bulduğu elektrik kablosuyla öldürmeye çalıştı. Ancak genç kızın nefes aldığını fark etti. Bunun İsa Mesih'ten bir işaret olduğuna inanıyordu. Kurbanlarına da şeytan ve onun sevgisi üzerine yemin etmelerini emrediyordu. Sayısız soygun yapan, tecavüz eden, işkence yapan caninin parçaladığı insanların başında eğlence yaptığı söylentileri dolaşıyordu. Ramirez'in cinayetleri artık medyada da yer almaya başladı. 

Korku filmi değil gerçek Öldürmeden önce yaptıkları kan dondurdu

Kendisine 'Gece Avcısı' lakabını takmıştı. Popüler olduktan sonra Los Angeles'tan San Francisco'ya taşındı. Korkunç saldırılarına burada da kaldığı yerden burada devam etti. Bir süre sonra Ramirez tüm haber bültenlerinin tanıdık yüzü oldu. Ancak Ramirez'in bu olanlardan haberi yoktu, hiçbir şey olmamışçasına hayatına devam ediyordu. Ta ki o güne kadar... Yüzünün herkes tarafından tanınması, Ramirez'in araba hırsızlığı yaparken yakalanıp feci şekilde dövülmesine ve yakalanmasına yol açtı.

HAYRANLARINDAN MEKTUP YAĞDI

Ramirez, duruşması sürekli ertelendiği için hapishanede uzun süre bekledi. Bu gecikmeye de savcılar ve savunma avukatı arasındaki çekişme damgasını vurdu. Bu süreç öylesine uzadı ki ağızları açıkta bırakacak bir olay yaşanmasına bile sebep oldu. Ramirez'in kaldığı cezaevine hayranlarından mektup yağdı. Ramirez şeytana tapanlardan oluşan tarikat benzeri bir grup destekçiyi kendine çekmişti. Seri katil, kendisine ilan-ı aşk eden Doreen Lioy ile San Quentin Eyalet Hapishanesi'nde evlendi. Yaklaşık 24 yıl ölüm hücresinde kaldı. Ancak idam edilmesi kararlaştırılan katil, 7 Haziran 2013'te 53 yaşındayken lenf kanserine bağlı komplikasyonlar sebebiyle öldü.