Dünya Otelde şok intikam! Partnerinin gözünü bağladı, Kasım Süleymani sürprizi

Otelde şok intikam! Partnerinin gözünü bağladı, Kasım Süleymani sürprizi

05.08.2023 - 17:51 | Son Güncellenme:

Cep telefonundaki bir uygulamadan tanışıp buluştular, otel odasında cinsel ilişkiye girerken göz bağlamayı teklif etti. İntikamın perde arkası ise, akıllara durgunluk verdi.

Otelde şok intikam Partnerinin gözünü bağladı, Kasım Süleymani sürprizi

Ortadoğu'nun en korkulan ismi Kasım Süleymani, 2020 yılının ilk günlerinde gizlice Irak'ın başkenti Bağdat'ı ziyaret ediyordu. İran'ın yurt dışı operasyonlarını yürüten Kudüs Gücü'nün komutanı Süleymani ve yanındakileri taşıyan uçak, gece yarısı Bağdat Havalimanı'na indi.

Haberin Devamı

Ancak Lübnan'dan kalkış yapan uçağı izleyen bir göz vardı. ABD'ye ait bir insansız hava aracı, Kasım Süleymani'nin konvoyu havalimanından çıkış yaparken füzelerini ateşledi. Amerikan füzeleri, Süleymani'yi ve beraberindeki Haşdi Şabi liderlerinden Ebu Mehdi el-Mühendis'i paramparça etti. Dönemin ABD lideri Donald Trump, Süleymani'nin 'Dünyanın herhangi bir yerinde bir numaralı terörist' olduğu için suikast emrini verdiğini söyledi.

Otelde şok intikam Partnerinin gözünü bağladı, Kasım Süleymani sürprizi

Dünyayı sarsan saldırı İran da şok etkisi yarattı. On binlerce gösterici ABD'ye lanet okumak için sokaklara dökülürken, Tahran yönetimi ise intikam yeminleri etti. İran, Irak'taki ABD üssüne fırlattığı füzelerin onlarca Amerikan askerini öldürdüğünü duyurdu ancak kısa süre içinde üssün saldırı düzenlenmeden boşaltıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kasım Süleymani'nin intikamını almak için sürpriz bir misilleme ise, üniversite öğrencisi genç bir kadın tarafından, ABD'nin Las Vegas eyaletinde bulanan bir otelde gerçekleşti.

23 yaşındaki Nika Nikoubin, Mart 2022'de cep telefonundaki bir flört uygulamasından bir erkekle tanıştı. Genç kadın eşleştiği Daniel Trevino ile buluştu ve birlikte bir otele geçtiler.

Nikoubin ve Trevino otel odasında cinsel ilişkiye girerken, genç kadın önce partnerinin gözlerini bağladı. Ardından bir mutfak bıçağını alıp Trevino'nun boğazına sapladı.

1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10

Otel odasındaki yatak kan gölüne dönerken, 911'in aranmasıyla olay yerine gelen ambulans Daniel Trevino'yu hastaneye taşıdı.

Polis tarafından gözaltına alınan İran kökenli Nika Nikoubin, 12 yaşındayken ABD'ye göç eden bir ailenin kızıydı. Genç kadın, mahkemede cinayete teşebbüs ve bir dizi diğer suçlamayla yüzleşti. Nikoubin, ölümcül bir silah kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kıldığı suçlamasını kabul etti.

AKIL SAĞLIĞININ BOZUK OLDUĞU ANLAŞILDI

Soruşturma sürecinde, genç kadının şiddetli depresyon, şizofreni ve bipolar bozukluktan muzdarip olduğu anlaşıldı. Yerel medyanın bildirdiğine göre, Nikoubin'e üç yıl denetimli serbestlik cezası veren yargıç Carli Kierny, 23 yaşındaki genç kadının akıl sağlığının söz konusu kararın bir sebebi olarak gösterdi.

Haberin Devamı

ÖZÜR DİLEDİ

Avukatı, bıçaklanma olayının psikotik bir dönem olduğunu savundu. Nikoubin hakime 18 yaşındayken başka bir öğrenci tarafından tecavüze uğradığını ve 'bu travmanın üzerindeki etkisini tam olarak anlayamadığını ve akıl sağlığının kötüleştiğini' söyledi.

Ayrıca otelde Trevino ile buluşmadan önce 10 gün boyunca bir akıl sağlığı tesisinde kaldığını öne sürdü. Mahkeme salonunda Daniel Trevino'dan özür dileyerek şöyle konuştu:

"En önemlisi sayın yargıç, sebep olduğum zarar için kurban Daniel ve Nevada eyaletine en derin özürlerimi sunmak istiyorum."

Yine yerel medyaya göre, saldırının kurbanı Trevino da mahkemede konuştu ve yargıca yüzleştiği çetin sınav için 'gösterecek yara izleri' olduğunu söyledi. Mağdur genç, daha önce soruşturmayı yürüten müfettişlere, onu 'affetmeyi seçtiğini' ancak sonuçları belirlemeyi yasaya bırakacağını ifade etmişti.

'AMERİKAN KANI AKMALI'

Nika Nikoubin, dedektiflere verdiği ifadede Kasım Süleymani'nin ölümünün intikamını almak için Trevino'yu bıçakladığını, eylemi 'kin ve intikam' yüzünden gerçekleştirdiğini itiraf etmişti:

"Süleymani'yi ABD'nin öldürmesini kastediyorum. Çok fazla kan döküldü, bu yüzden Amerikan kanının dökülmesinin adil olduğunu düşünüyorum."

Bir ABD yerel televizyonun elde ettiği görüntüde Nikoubin, "Biraz içiyorduk ve sonra, sanırım beraber olmaya başladık ve sonra onu bıçakladım" diyordu.