Dünya Parlamento randevusuna duştan çıplak bağlandı!

Parlamento randevusuna duştan çıplak bağlandı!

27.02.2023 - 11:36 | Son Güncellenme:

Rumen meclis üyesi Alberto-Iosif Caraian parlamento toplantısına duştan çıplak bağlandı. Ülkede infial yaratan olay sırasında kamera kayıttaydı.

Pandemi sonrası hayatımıza giren 'uzaktan çalışma' kavramında ilginç bir gelişme yaşandı. Söz konusu olay dünyada gündem olurken o anlar kamerada renkli görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı

YAYINA ÇIPLAK BAĞLANDI

Romanya'da, Rumen Meclisi'nde yaşanan olayda toplantı başkanı vekillere katılım çağrısı yaptı. Çağrı sonrası bir bir lobiye giren vekillerden biri olan Sosyal Demokrat (PSD) meclis üyesi Alberto-Iosif Caraian duştan canlı olarak çıplak ve ıslak olarak çıktı.

Parlamento randevusuna duştan çıplak bağlandı

BİR TÜRLÜ KAPATAMADI

Mecliste bulunan vekiller ve toplantı başkanı şaşkınlığını gizleyemezken Caraian kamera karşısında zor anlar yaşadı. Çıplak ve ıslak olduğu için ekranın kenarında durmaya çalışan Caraian, ıslak elleriyle telefonu kapatmakta güçlük çekti.

O anlarda mecliste bulunan vekiller ve üyeler kahkahalara boğuldu. Bir vekil ise 'Telefonu kapat' diye bağırdı. Carain ise söz konusu çağrıya şöyle yanıt verdi:

'Kapatamam. Biraz hastayım, telefonu nasıl kapatacağımı bilmiyorum'

Bir süre sonra talihsiz Carain telefonu kapattı ve tekrar yayına bağladı. Bu sefer bağlandığında giyinik olan Carain, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şöyle dedi:

'Teknolojinin azizliği. Talihsiz olay için özür dilerim'