Dünya Satanist tarikat kabusu! Kan donduran istismar

Satanist tarikat kabusu! Kan donduran istismar

16.12.2023 - 14:29 | Son Güncellenme:

Otizm hastası kurban, başına geleceklerden habersiz, satanist ayinler yapan sapık tarikatın eline düştü. Zavallı kadın, esir kaldığı süre boyunca kabus dolu günler yaşadı. Kayıtlara geçen korkunç detaylar arasında; şiddet, tecavüz ve 'tanrılara kurban edilen köpek yavrusu' var.

Satanist tarikat kabusu Kan donduran istismar

Korku filmlerini aratmayan olayın adresi ABD'nin Louisiana eyaleti oldu. 'Vikingizm' adlı bir din tatbik eden bir kadın ve 'üç kocası' bir kadını kaçırarak kabus dolu günler yaşattı.

Haberin Devamı

Buna göre, adı açıklanmayan kadın sapık tarikat tarafından cinsel amaçla köle olarak kullanıldı, Hristiyanlığı reddetmeye zorlandı ve yanı sıra, 'tanrılara bir köpek yavrusu kurban etmeye' mecbur edildi.

Batı Monroe tarikatının 29 yaşındaki lideri Hannah Frisby 'üç kocası'; Caleb Frisby, Justin Cowart, ve James Owens ile birlikte tutuklandı. Tutuklananlar arasında Hannah Frisby'nin amcası Tommy Allen'da bulunuyor.

SATANİZM, BÜYÜCÜLÜK, VİKİNGİZM

Satanist tarikat kabusu Kan donduran istismar

Amerikan basını tarafından elde edilen tutuklama belgelerine göre hasta tarikat; satanizm, büyücülük ve Vikingizm (İskandinav panteonuna tapınma) gibi inanışları tatbik etti ve bir köpek yavrusunu da tanrılara kurban etti.

Yerel güvenlik güçleri, kurbanın kız kardeşinin durumunu polise bildirmesinin ardından Eylül ayında Frisby ve takipçileri hakkında soruşturmaya başlatıldı.

Haberin Devamı

Otizm ve DEHB (Hiperaktivite bozukluğu) hastası olan kurban, Hannah Frisby ve üç adamla birlikteliğe zorlandı.

Polis kayıtlarına göre Frisby, 'uzun mesafe ilişkisi yaşamak istemediği' kurban için onlarla birlikte yaşamak zorundaydı. Eve taşındıktan sonra Hristiyanlığı bırakıp onların inançlarını benimsemeye mecbur edildi.

'KÖLE' OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

Satanist tarikat kabusu Kan donduran istismar

Vahşet dolu evde, Frisby'nin kurban için bir masanın üzerine bir köpek yavrusu koyduğu ve köpeğin göğsüne büyük bir bıçak dayayıp ona bunun 'tanrılara kurban' olduğunu söylediği önü sürüldü.

Yavru köpeğin gerçekten öldürülüp öldürülmediği net değil. Yerel polis, yorum talebinde bulunan Amerikan basınına, olayla iligili henüz açıklama yapamayacaklarını söyledi.

Kayıtlara göre istismar zaman geçtikçe kötüleşti. Kurbana artık 'köle' olduğu söylenerek, Frisby'nin kocalarının talebi doğrultusunda cinsel yolla istismar edildi.

KIZ KARDEŞİ YARDIMINA KOŞTU

Satanist tarikat kabusu Kan donduran istismar

Amerikan basınının bildirdiği detaylara göre, kurban ailedeki 'rütbesini yükseltmek' istiyorsa çocuk sahibi olmalarına yardım etmek zorundaydı. Reddetmesi halinde ise, Frisby'nin tacizi ve cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalacaktı.

Bir noktada Frisby, kocalardan birine 'iyi bir partner olamadığı' için kurbanı evden göndermesini söyledi ancak belgelere göre kocası bunu reddetti.

Haberin Devamı

Kurbanın yaşananlardan bihaber kız kardeşi, bir gece akşam yemeği için evi ziyaret etti. Ancak kadın tuhaf bir şeyler döndüğünden şüphelenmişti.

'FREDDY NASIL?'

Satanist tarikat kabusu Kan donduran istismar

Kardeşiyle aralarında bu gibi durumlarda kullanmak için kararlaştırdıkları 'gizli bir kod' vardı. Bu koda başvurarak, 'Freddy nasıl?' diye sordu.

Kurban bir not defteri aldı ve çaresizce bir mesaj karaladıktan sonra kız kardeşinden şiirini okumasını istedi.

Notta ise şu kan donduran kelimeler yazılıydı:

"Bana yardım et. Gitmeme izin vermiyorlar. Beni her gün bir köle gibi dövüyorlar."

Kız kardeşi soğukkanlılıkla evi terk etti ve hızla yetkililere yaşananları bildirdi. Kız kardeşinin ayrılmasından iki saat sonra yerel güvenlik güçleri konuta ulaştı.

Frisby; birinci derece tecavüz, ayinsel eylemler ve ağırlaştırılmış darp suçlamalarıyla tutuklandı. Şu an cezaevinde tutuluyor.

Cowart tutuklandı ve ağırlaştırılmış darp ve birinci dereceden tecavüzle suçlandı. Caleb Frisby, ağırlaştırılmış darpla suçlandı. Allen ise, aynı şekilde ağırlaştırılmış darpla suçlanıyor.