Dünya Dünya onu bu fotoğrafla tanıdı! Kötü haberi kız kardeşi duyurdu

Dünya onu bu fotoğrafla tanıdı! Kötü haberi kız kardeşi duyurdu

30.10.2023 - 13:36 | Son Güncellenme:

Hamas tarafından rehin alınan ve Gazze'ye götürülen Shani Louk'tan kötü haber geldi. Kız kardeşi tarafından yapılan açıklama kısa sürede dünya medyasında gündem oldu.

Dünya onu bu fotoğrafla tanıdı Kötü haberi kız kardeşi duyurdu

7 Ekim'de İsrail'e saldıran Hamas, Gazze sınırının yanında düzenlenen bir müzik festivalinde birçok sivili rehin alarak Gazze'ye götürdü. Bu rehinelerden o dönem en gündem olan ise daha sonra Alman vatandaşı olduğu ortaya çıkan 30 yaşındaki Shani Louk isimli kadındı. Saldırı anında hayatını kaybettiği düşünülen Louk'un bir kamyonetle Gazze'ye götürüldüğü amatör kameralara yansıdı. Görüntülerde Louk'un bacaklarının doğal olmayan bir pozisyonda olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Saldırıdan 4 gün sonra Louk'un ailesi birçok basın kuruluşuna açıklamalarda bulunarak kızının hayatta olduğunu dile getirdi. Louk'un kuzeni Tomasina Weintraub-Louk, ailenin onun kendine özgü bacak dövmelerini ve rastalı saçlarını tanıdığını İngiliz basınına söyledi. Tomasina konuyla ilgili: 'Biz hiçbir şey duymadık. Olumlu haberler bekliyoruz. Kesinlikle kuzenimdi, ailemiz bir kabusun içinde' dedi. Louk'un annesi de kızının yaşadığını doğruladı ve Gazze'de bir hastanede kafa travması nedeniyle tedavi altına alındığını kaydetti.

Dünya onu bu fotoğrafla tanıdı Kötü haberi kız kardeşi duyurdu

KARDEŞİ DUYURDU: HAYATINI KAYBETTİ

Louk'un kız kardeşi Adi, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada 'Kız kardeşimin ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü duyuyorum' dedi. Louk'un nerede ve nasıl öldüğü belirsizliğini koruyor. Yanı sıra Louk'un erkek arkadaşı Meksikalı Orion Hernandez'in de Hamas tarafından rehin alındığı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Dünya onu bu fotoğrafla tanıdı Kötü haberi kız kardeşi duyurdu

ALMAN BASINI: BURADA HİÇ YAŞAMADI

Alman pasaportu olan Louk hakkında kısa bir bilgilendirme geçen Der Spiegel dergisi genç kadının hiçbir zaman Almanya'da yaşamadığı yalnızca aile büyüklerini ziyaret için birkaç defa Baden-Württemberg eyaletine geldiğini aktardı.

Dünya onu bu fotoğrafla tanıdı Kötü haberi kız kardeşi duyurdu