Dünya Ünlü YouTuber sevgilisiyle silahlı saldırıya uğradı! Vahşeti kayda aldılar

Ünlü YouTuber sevgilisiyle silahlı saldırıya uğradı! Vahşeti kayda aldılar

11.12.2023 - 11:10 | Son Güncellenme:

Ev sahibi ceketinin altında silah taşıyan bir şüpheli adamdan söz etti, uyarıyı ciddiye almadılar. 11 yıllık eski sevgili kapıdan ateş açtı, polisin olay yerine gelmesini beklerken kanlar içinde verandada beklediler.

Ünlü YouTuber sevgilisiyle silahlı saldırıya uğradı  Vahşeti kayda aldılar

İnternette ABD'li muhafazakarlarla münazaralar yapmasıyla tanınan YouTuber Hunter Avallone, Twitch yayıncısı kız arkadaşı Holle Peno ile Batı Virginia eyaletindeki Martinsburg'da yer alan dairesinde zaman geçiriyordu. Bu sırada genç kadının, ayrılmadan önce 11 yıl beraberlik yaşadığı eski sevgilisi çıkageldi. Eski sevgili kapıdan içeri girerek Peno'nun bacağına ateş açtı.

Haberin Devamı

EV SAHİBİ UYARMIŞTI

Ünlü YouTuber sevgilisiyle silahlı saldırıya uğradı  Vahşeti kayda aldılar

Yarım milyondan fazla aboneye sahip olan Avallone, Peno'nun vurulmasından dakikalar sonra video kaydına başladı ve görüntülerde ev sahibinin kendisini, ceketinin altında silah taşıyan 'şüpheli' bir adam hakkında uyardığını anlattı.

Peno'nun videoda 'Conrad' olarak anılan eski erkek arkadaşı, Avallone'un apartmanının kapısına ateş ettikten sonra intihar etti. Peno'nun sosyal medya hesaplarına göre ikili birkaç hafta önce ayrılmıştı.

Videonun bir noktasında Avallone polisle telefonda konuşarak onları durumla ilgili bilgilendiriyor ve şüphelinin kapıya sert bir şekilde vurduğunu ve bağırışları duyabildiklerini anlatıyor. Avallone, sevgilisinin perişan ve kanlar içinde kalmış görüntülerinin yanına, "Arka verandada saklandığımız son anları kaydettim" diye yazdı.

Haberin Devamı

İNTİHAR ETTİ, HER ŞEYE TANIK OLDULAR

Ünlü YouTuber sevgilisiyle silahlı saldırıya uğradı  Vahşeti kayda aldılar

Daha sonra videoda, "Bana ellerini göster!" diye bağıran sesler duyulabiliyor. Daha sonra ise birden fazla silah sesi duyuluyor ve video aniden bitiyor. Daha sonra öğrenildiği üzere, saldırgan polislerle çatışmaya girdiği sırada intihar ederek hayatını kaybetti.

Avallone sevgilisiyle yaşadıkları travmayı, "Apartmanımın koridorunda kendi canına kıymadan önce polise ateş ettiğini duyabiliyordunuz" diyerek anlattı. Yanı sıra, "Hala bunu sindirmeye çalışıyorum. Fiziki olarak iyiyiz ama zihinsel olarak bu ciddi bir hasara yol açacak" diye de ekledi.

'RUHUM İKİYE BÖLÜNMÜŞ GİBİ'

Ünlü YouTuber sevgilisiyle silahlı saldırıya uğradı  Vahşeti kayda aldılar

Yaklaşık 17 bin takipçisi olan Peno ise, sosyal medya hesabından duygusal bir video yayınlayarak şunları söyledi:

"Sanki ruhum ikiye bölünmüş gibi. Gözlerimi her kapattığımda onu orada yatarken görüyorum."

Peno yayınladığı Pazar günü yayınladığı başka bir gönderide ise, 'şoktan çıkmaya başladığını' yazdı. "İçten içe kendimi çok parçalanmış hissediyorum. İstismarlara rağmen onu 11 yıl boyunca sevdim ve o beni gitmeme izin verecek kadar sevemedi" diye yazarak ise hislerini paylaştı.

Gazetecilerin yorum talebine cevap veren Martinsburg Polis Departmanı olayı doğruladı ve şunları yazdı:

"8 Aralık Cuma günü, pompalı tüfekle kimliği belirsiz bir erkek olay yerine geldi. Şahıs, binanın dış kapısından silahı ateşleyerek kadın kurbana saldırdı. Olay yerine anında müdahale eden Martinsburg Polis memurları, silahlı şüpheliyle çatışmaya girdi. Kısa süreli silah sesleri duyuldu ve şüphelinin intihar etmesiyle sonuçlandı."