Dünya Utanç verici kayıt! Kanıtlar ortaya çıkınca ağladı

Utanç verici kayıt! Kanıtlar ortaya çıkınca ağladı

30.05.2023 - 14:52 | Son Güncellenme:

ABD'de sarhoş kıza tecavüz ettiği iddia edilen Aiden Cicchetti'ye o anların videosu gösterildi. Olay dünya basınında ses getirirken detaylar kan dondurdu.

Utanç verici kayıt Kanıtlar ortaya çıkınca ağladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin en popüler eyaletlerinden olan Nevada'nın Las Vegas eyaleti bir skandala konu oldu. Söz konusu gelişmenin başrolünde Aiden Cicchetti isimli sapık var.

Haberin Devamı

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre Aiden,'Sarhoşluktan bilinci yerinde olmayan' bir kadına tecavüz etti. Suçlamaları kabul etmeyen Aiden'a ise polis o anların görüntülerini gösterdi.

MAĞDURUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Videoda Aiden'ın tecavüz ettiği kadını anbean kayıtlara geçirdiği görülürken, mağdurun 'Hayır hayır' diyerek hıçkırarak ağladığı duyuldu.

Videonun çekildiği yer ise bir otobüs. Aiden tarafından partide kandırılan talihsiz kadın ise o anlara dair hiçbir şey hatırlamadığını ifade etti.

Utanç verici kayıt Kanıtlar ortaya çıkınca ağladı

HAVLUYA SARILI HALDE UYANDI

İsmi açıklamayan kadın polise verdiği ifadede Aiden'ın içkisini içtikten sonra başının döndüğünü ve kendinden geçtiğini belirtti. Kendisine geldiğinde bir mutfakta havluya sarılı olarak uyandığını belirten kadın, daha sonra Aiden'a sosyal medyadan mesaj attıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Utanç verici kayıt Kanıtlar ortaya çıkınca ağladı

VİDEOYU KADINA GÖNDERDİ

Sosyal medyadan attığı mesajda yaşananları soran kadın, cinsel ilişkiye girip girmediklerini açıkça sordu, ancak Aiden bu soruya 'hayır' yanıtını verdi. Kısa bir süre bir mesaj daha atan Aiden, tecavüz ettiği kanları kadına video olarak gönderdi ve 'Bak ne buldum' sözlerini kullandı.

Utanç verici kayıt Kanıtlar ortaya çıkınca ağladı

MAHKEME KARAR VEREMEDİ

Aiden'ın avukatı da genç kadını suçladı. Kadının rızası olduğunu ve Aiden'ın mağdur olduğunu öne süren avukat, kızın bilinçsiz olduğuna dair herhangi bir kanıt olmadığını mahkemeye sundu.

Mahkeme Aiden'ı şimdilik 'şartlı tahliye' ile serbest bıraktı. Davanın bir sonrası aşaması ise 21 Haziran'da görülecek.