Dünya Uzaylılara inanan 5 ünlü isim! Şaşırtan itiraf: 'Her gece babamla UFO arardık'

Uzaylılara inanan 5 ünlü isim! Şaşırtan itiraf: 'Her gece babamla UFO arardık'

28.11.2022 - 06:51 | Son Güncellenme:

Kimileri inanarak "Kesinlikle mümkün" kimileri ise 'kurgu' diyor. Evrende bizim dışımızda başka canlıların yaşadığını söylemek mümkün mü yoksa değil mi bu konuda bilim insanları dahil pek çok kişi kararsız. Dünyaca ünlü isimlerin birçoğu da uzaylıların varlığına inanıyor hatta onları gördüklerini dahi söylüyor.

Uzaylılara inanan 5 ünlü isim Şaşırtan itiraf: Her gece babamla UFO arardık

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Evrende yalnız olup olmadığımız onlarca yıldır en çok merak edilen konulardan. Öyle ki bunun üzerine çekilmiş yüzlerce film, yazılmış onlarca kitap var. Uzaylılara inanmayıp bunun tamamen kurgusal olduğunu düşünen bir grup olduğu gibi uzaylılara ve uzayda yaşama inananlar da hatırı sayılır derecede fazla. Üstelik uzaylılara inananlar listesinde şaşırılacak derecede tanıdık pek çok isme rastlamak mümkün. İşte pop yıldızlarından Hollywood aktörleri ile politikacılara kadar uzaylılara inandığını defalarca kez söyleyen o isimler.

Haberin Devamı

Uzaylılara inanan 5 ünlü isim Şaşırtan itiraf: Her gece babamla UFO arardık

1- TOM CRUISE: 'YAŞAYAN BİR TEK BİZ OLAMAYIZ'

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise, uzaylılara inanan isimler listesinin en başında yer alıyor. Kariyeri boyunca uzaylıları ve gezegenimizin dışında başka yaşamların da var olduğunu konu alan filmlerde rol aldı. 2007 yılında verdiği bir röportajda kendisine uzaylılara inanıp inanmadığı sorulduğunda ise Cruise şu yanıtı verdi:

"Gerçekten bu evrende yalnız olduğumuza inanacak kadar kibirli değilim. Galakside milyonlarca yıldız var ve bu durumda yaşayan tek canlı türü biz olamayız. Kesinlikle dışarıda pek çok canlı var, sadece bilmiyoruz. Ancak inanıyorum."

2- ZAYN MALIK: 'BİR UZAYLI RÜYAMDA BENİMLE KONUŞTU'

Dünyaca ünlü müzik grubu One Direction'ın eski üyelerinden şarkıcı Zayn Malik de tıpkı Tom Cruise gibi uzaylılara inanan isimler arasında yer alıyor. Zayn Malik, 2015 yılında daha sakin bir hayat yaşamak istediği için One Direction'dan ayrıldığını duyurmuştu. 2016 yılında Glamour dergisine verdiği röportajda uzaylılara inandığını hatta gruptan ayrılması gerektiğini de rüyasında bir uzaylının kendisine söylediğini ifade etmiş ve "Dünyanın dışında canlıların var olduğuna inanıyorum" demişti.

Haberin Devamı

Uzaylılara inanan 5 ünlü isim Şaşırtan itiraf: Her gece babamla UFO arardık

3- JOHN F. KENNEDY: 'SÖYLEMEK İSTEDİM AMA ELİM KOLUM BAĞLIYDI'

Uzaylılara inananlar listesinde yalnızca aktörler ya da şarkıcılar yer almıyor. Kendi dönemine damga vurmuş bazı eski ABD başkanlarının da uzaylılara inandığını söylemek mümkün. Bu isimler arasında ABD'nin 35. Başkanı John F. Kennedy yer alıyor. 1964 yılında eski başkanın, ABD'nin Hava Kuvvetleri birimi Air Force One çalışanlarından birine uzaylılara inanmak bir kenara dursun, uzaylılar hakkında birçok şey bildiğini ancak bu durumu halka anlatmak ve bilgi vermek konusunda elinin kolunun bağlı olduğunu söylediği biliniyor.

Kennedy'nin uzaylılarla olan bağı öylesine ilginç ki söylenenlere göre eski ABD Başkanı Kennedy'ye uzaylılar suikast yapmış bile olabilir. Eski radyocu, yazar ve silah hakları savunucusu Milton William Cooper'a göre JFK, Washington-Uzaylı Gizli Anlaşmasını ifşa etmek üzere olduğu için uzaylılar tarafından limuzininin sürücüsüne gazlı basınç cihazı yerleştirilerek öldürülmüş olabilir. Ancak bu elbette yalnızca bir teori.

4- RIHANNA: 'HER GECE BABAMLA UFO ARARDIK'

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna da uzaylılara inanlar listesinde yer alıyor. Ancak Rihanna'nın hikâyesi biraz farklı. İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre Rihanna ve yine kendisi gibi şarkıcı kardeşi Rorrey, çocukken UFO'lara inanıyordu. 2012 yılında İngiliz The Sun gazetesine verdiği röportajda Rihanna, UFO merakıyla ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Küçükken babam bizi bütün gece dışarıda merdivenlerde oturturdu. Hep birlikte gökyüzünde UFO arardık. Yıllarca bunu yapmak zorunda kaldım."

İddialara göre Rihanna'nın bu merakı çocukluk yıllarıyla sınırlı kalmamış ve 34 yaşındaki şarkıcı bugün UFO araştırmaları yapan kurumların çalışmalarını yakından takip ediyor ve onları destekliyor.

Uzaylılara inanan 5 ünlü isim Şaşırtan itiraf: Her gece babamla UFO arardık

5- WINSTON CHURCHILL: 'EVRENDE YALNIZ MIYIZ?'

Siyaset tarihinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan İngiltere eski Başkanı Winston Churchill de uzaylılara inananlar arasında yer alıyor. II. Dünya Savaşı yıllarında görev yapan Churchill'in 1939 yılında 'Evrende yalnız mıyız?' isimli 11 sayfalık makalesinde uzaylılarla ilgili yazdıkları oldukça ilginç. Makalesinde evren hakkındaki merakını ve fikirlerini dile getiren Churchill evrende yalnız olmadıklarını düşündüğünü, mutlaka başka canlıların da var olduğuna inandığını dile getirdi.

'Uzaylılara inanan ünlüler' listesinde Keanu Reeves, Ariana Grande, Katy Perry gibi ünlüler de bulunuyor. Uzaylılara inananların tamamının ortak noktası ise böylesine geniş bir evrende yaşayan tek canlının 'insan' olmadığı yönünde. Ayrıca uzaylılara inanan bu ünlülerin neredeyse tamamı bir gün onların dünyaya geleceği konusunda da oldukça ikna olmuşa benziyor.