Dünya Yakın mesafeden kafasına sıktı! Ölmeyince ateş etmeye devam etti

Yakın mesafeden kafasına sıktı! Ölmeyince ateş etmeye devam etti

10.04.2023 - 11:33 | Son Güncellenme:

New York'ta yaşanan ve nedeni henüz belirlenemeyen cinayet ülkede infial yarattı. Söz konusu olay detayları ise bölgede bulunan kamera tarafından kayıt altına alındı.

Yakın mesafeden kafasına sıktı Ölmeyince ateş etmeye devam etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşanan korkunç gelişmede dünyada ses getirdi. Söz konusu olayın görüntüleri ise anbean bölgede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Polis tarafından yapılan açıklamada ölen şahsın 36 yaşında olduğu bildirildi. Yine yetkililer tarafından yapılan bildiride ölen kişinin kafasından ve sırtından vurulduğu aktarıldı.

YAKIN MESAFEDEN SIKTI

New York'un Harlem bölgesinde yaşanan gelişmenin detayları henüz netlik kazanmadı. Kameraya yansıyan görüntülerde silahlı adam ve kurbanın, diğer birkaç adamla etrafta dururken birkaç saniye konuştuğunu gösteriyor. Olayın ilerleyen kısmında ise zanlı cebinden bir silah çıkartıyor ve yakın mesafeden şahsın kafasına sıkıyor.

Yakın mesafeden kafasına sıktı Ölmeyince ateş etmeye devam etti

HAREKET EDİYORDU

İlk kurşun sonrası kurbanın yerde hareket ettiği de dikkatlerden kaçmadı. Görüntünün ilerleyen kısımlarında ise acımasız katilin yaralı şahsın sırtına da sıktığı görüldü.

Yakın mesafeden kafasına sıktı Ölmeyince ateş etmeye devam etti

Öte yandan ekipler şahsın bölgeden kaçtığını ve yakalama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 20 Mart'ta Belediye Meclisi kamu güvenliği duruşmasında üst düzey bir polis New York'ta soygunların artmaya devam ettiğini söylemişti.