Dünya Ne olduğunu kimse bilmiyor! Kameraya yakalandı, halktan yardım istendi

Ne olduğunu kimse bilmiyor! Kameraya yakalandı, halktan yardım istendi

10.04.2023 - 09:32 | Son Güncellenme:

ABD'de fotokapana takılan ve yetkilileri alarma geçiren hayvan dünyada ses getirdi. Söz konusu hayvanın türü henüz bilinmiyor ama 3 ana tahmin üzerinde duruluyor.

Ne olduğunu kimse bilmiyor Kameraya yakalandı, halktan yardım istendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaban hayatı yetkilileri fotokapana yakalanan hayvanı 'esrarengiz' olarak tanımladı. Türü henüz tespit edilemeyen hayvan için yetkililerin çalışması devam ediyor.

Haberin Devamı

Teksas Parklar ve Yaban Hayatı Departmanı'na bağlı Bentsen-Rio Grande Valley Eyalet Parkı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

'Yeni bir tür mü? Yakındaki bir hayvanat bahçesinden bir kaçak mı? Yoksa kılık değiştirmiş bir bekçi mi? Türünü belirlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz'

Ne olduğunu kimse bilmiyor Kameraya yakalandı, halktan yardım istendi

PORSUK İHTİMALİ

Bazı sosyal medya kullanıcılarıysa yaptıkları yorumlarla hayvanla ilgili tahminlerde bulundu. Tahminler arasında porsuk, çalı köpeği, domuz ve ayı gibi hayvanlar yer aldı.

Bununla birlikte Teksas Parklar ve Yaban Hayatı bir süre sonra gönderiyi güncelledi. Paylaşımın bu kadar ilgi çekmesini beklemediklerini söyleyen yetkililer, fotoğraftaki canlının muhtemelen Amerikan porsuğu olduğunu söyledi.

Ne olduğunu kimse bilmiyor Kameraya yakalandı, halktan yardım istendi

3 ANA TAHMİN VAR

Bentsen-Rio Grande Valley Eyalet Parkı'nda çok sık görülmese de bölgenin, Amerikan porsuğunun yaşam alanlarından biri olduğu vurgulandı.

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, söz konusu gizemli hayvanın kunduz veya su samuru olduğunu öne sürdü. Ağırlıklı olarak ise 'hamile porsuk' tahmini dikkat çekti.

Haberin Devamı

Park yetkilileri ise hayvanın türü kesinleşene kadar net bir açıklama yapmayacaklarını ancak görüntünün bir Amerikan Porsuğuna ait olduğunu belirttiler.