Dünya Yok böyle vahşet! Ülkeden kaçmak için kadının gözlerini oydu

Yok böyle vahşet! Ülkeden kaçmak için kadının gözlerini oydu

31.05.2023 - 14:57 | Son Güncellenme:

Venezuela'da ülkeden kaçmak için katil olmayı seçen bir gencin yaptıkları dünyada ses getirdi. Polis tarafından açıklanan detaylar ise akıllara zarar.

Yok böyle vahşet Ülkeden kaçmak için kadının gözlerini oydu

Yaşanan vahşet haberleriyle gündeme gelen Güney Amerika ülkeleri sık sık skandallara konu oluyor. Bu skandallar genellikle kartellerin karıştığı olaylar oluyor. Son olarak ekonomik krizle boğuşan Venezuela'da, meydana gelen korkunç gelişme ülkede infial yarattı

Haberin Devamı

28 milyon nüfuslu ülkenin Trujillo bölgesinde José Gregorio Hernández Vargas ve Kleiver Omar Linares Rondón adlı iki genç, Andreína Rivas Romero isimli kız öğrenciyi canice öldürdü.

Yok böyle vahşet Ülkeden kaçmak için kadının gözlerini oydu

GÖZLERİNİ OYUP NEHRE ATTILAR

Yerel basında çıkan haberlere göre tıp öğrencisi olan Vargas, Romero'yu nehire davet ettikten sonra genç kadına bıçakla saldırdı. Saldırı sonrası kadının gözlerini yerinden çıkan Vargas yanındaki arkadaşıyla birlikte cesedi hemen yanlarındaki Rio Motatan nehrine attı.

Olaydan habersiz olan genç kadının ailesi ise haber alamadıkları gerekçesiyle polise gitti. Yapılan sorgular sonunda Vargas'ın suçunu itiraf ettiği ortaya çıktı.

Şüphelilerin, kendilerini ele vermemek için Romero'nun evine geri döndükleri ve ailesine onun nerede olduğunu bilmediklerini söyledikleri de kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

Yok böyle vahşet Ülkeden kaçmak için kadının gözlerini oydu

ÜLKEDEN KAÇMAK İÇİN YAPMIŞ

Polis, şüphelilerin Valera'da tutuklandığını ve şu anda Trujillo Eyalet Kamu Savcılığı'nın kontrolünde olduklarını bildirdi.

Soruşturmalar kapsamında Vargas'ın paraya ihtiyacı olduğu ve genç kadının gözlerini satarak ülkeden kaçmayı planladığı da yerel basına söylendi. Vargas ayrıca 2 göz karşılığında bir alıcıdan 100 dolar alacağını da söyledi.

Öte yandan katilin 21, arkadaşının 19 hayatını kaybeden kadının ise 31 yaşında olduğu da kaynaklar tarafından doğrulandı.

Yok böyle vahşet Ülkeden kaçmak için kadının gözlerini oydu