Ege Aynı suçtan 2.kez cezaevine girdi

Aynı suçtan 2.kez cezaevine girdi

10.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aydın’da bir işyerine farklı zamanlarda iki kez gelip “tırnakçılık” yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı güvenlik kameralarından tespit edilen G.Ç.polis tarafından yakalandı.

Aynı suçtan 2.kez cezaevine girdi

G.Ç.’nin aynı suçtan Balıkesir’de de yakalanıp tutuklandığı ve kısa süre önce de cezaevinden çıktığı belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen zanlı bir kez daha tutuklandı.
Olay, Yağcılar Çarşısı’ndaki bir işyerinde geçen cumartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi.
CEM ULUCAN AYDIN DHA

Haberin Devamı

Ödemiş’te taksici cinayeti

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde yıllardır kendisine ait takside şoförlük yapan 63 yaşındaki Hasan Bağ, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, cesedi ormanlık alana atıldı. Bağ’ın cüzdanı ile taksisi de gaspedildi.
Ovakent Jandarma Karakolu’nda görevli ekipler, dün saat 03.30 sıralarında devriye görevi yaparken, Ödemiş’in Çamlıca Köyü ile Küre Köyü arasındaki yolda yoğun kan lekesi gördü. Ekip otosundan inip ormanlık alana giren jandarma görevlileri, başından av tüfeğiyle vurulmuş erkek cesedi buldu. Yapılan araştırmada öldürülen kişinin, yıllardır taksicilik yapan üç çocuk babası Hasan Bağ olduğu belirlendi. Oğlu Osman Bağ (27) ile birlikte şoförlük yapan Bağ’ın cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
EROL ŞEN

Haberin Devamı

Helikopter hayat kurtardı
Muğla’nın Ortaca İlçesi’ndeki evinde rahatsızlanan 56 yaşındaki Yavuz Uysal önce Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradaki müdahalenin ardından kalp krizi şüphesiyle özel hastaneye sevk edildi. Kalbindeki bir damarın yırtık olduğu belirlenen Uysal, ambulans helikopterle Denizli’ye sevkedildi.