Ege Bayrak değişimi ve güçlendirme

Bayrak değişimi ve güçlendirme

19.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından Şenol Aslanoğlu’nun CHP İzmir İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nda da revizyona gidildi.

Bayrak değişimi ve güçlendirme

30 asil ve 30 yedek üyeden oluşan yeni CHP İzmir İl Yönetim Kurulu atandı. “Bu bir bayrak değişimi ve güçlendirme” diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Biz büyük bir aileyiz ve bu ülkeye hizmet etmek için parti üyesi olmamız yeterli. Yeni il yönetim kurulumuzla birlikte devraldığımız bayrağı daha yükseğe taşımak ve maratonun son 100 metresinde iktidara giden yolda farkı daha da açmak için çok daha hızlı koşacağız. Önceki yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya zaten devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yeni yönetim görevde

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Orhan Polat, Ahmet İlhan Akaltun, Gonca Altınsoy, Emine Işık Doğusoy, Barış Özdemir, Şule Kavak, Münir Sirhan Özen, Erol Mutlu, Ahmet Doğukan Gül, Özlem Ünsal, Leman Tunus, Ahmet Yıldız, Ali Alan, Tevfik Türk, Cem Şahverdi, Hafize Özkır, Harun Atalayman, Mehmet Şan, İnanç Nurlu, Onur Temiz, Ali İhsan Yıldız, Sedredil Coşkuner, Görkem Duman, Müberra Tamay Hepağır, Zeki Günen, Arda Işık, Celal Yıldız, Nurdal Karakartal, Polat Manduz, Özgür Çağlar Akova.