Ege ‘Doğalgaz yıl sonunda’

‘Doğalgaz yıl sonunda’

02.08.2017 - 03:02 | Son Güncellenme:

MECLİS tatile girince seçim bölgesinde ziyaretlere başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Selçuk’un 14 mahallesinden 8’ini turladı.

‘Doğalgaz yıl sonunda’

İZBAN’IN Eylül’de tamamlanacağını, bu kış doğalgaz kullanılacağını belirten Kaya, Selçuk-Belevi-Tire arasındaki yol bölünmüş yol haline getirileceğini açıkladı. Kaya, yorgunluğunu Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan ve Kazan Gölü olarak bilinen tatlı su kaynağının kenarında çay içerek attı.
Sorunlar için çözüm sözü
Muhtarlar ve vatandaşlarla buluşan Kaya, gelen talepleri not alarak sorunların çözümü için devreye girme sözü verdi. Kaya, “Biz eser siyaseti yapıyoruz, hizmet siyaseti yapıyoruz. Selçuk’ta yapılanlar ortada. İZBAN, Efes Antik Kanal Projesi, Doğalgaz, Meryem Ana Tabiat Parkı Projesi, Teleferik, Selçuk-Belevi Bölünmüş Yolu Projesi, Yeni Hükümet Konağı, Hastane, TOKİ ve yeni okul projeleri ile Selçuk çağ atlıyor” dedi.
‘Yıldırım’ın talimatıyla’
Atilla Kaya, “İstasyonlar ve geçitler ile birlikte maliyeti 110 milyon lirayı bulan İZBAN projesinin Selçuk’un kurtuluş günü olan 8 Eylül 2017 tarihinde hizmete girmesi planlanıyor. Selçukluların uzun yıllardır hasretle beklediği doğalgaz ilçeye geliyor. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatı üzerine çalışmalar başladı, Torbalı’ya bağlı Subaşı’dan Selçuk’a kadar boru hattı döşenme işlemi start aldı. 2017’nin sonunda Selçuk’ta doğalgaz kullanımı başlayacak” şeklinde konuştu. Kaya, Yeni Devlet Hastanesi Projesi’nin yaşama geçirileceğini de sözlerine ekledi.

Yazarlar