Ege Her şey çocuklar için

Her şey çocuklar için

10.11.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türk Kızılay Kadın İzmir’in, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar yararına düzenlediği kahvaltı iş dünyasını bir araya getirdi. Başkan Gonca Aslan ise, “İyilikle, merhametle birbirimize bağlıyız” dedi.

Her şey çocuklar için

Kızılay Haftası kapsamında Türk Kızılay Kadın İzmir, Ödemiş Bekir Girgin Anaokulu bünyesindeki özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların sınıfı ve “Yetim Projesi”ne destek için kahvaltı düzenledi. İyilik hareketi, İzmir’in önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Her şey çocuklar için

Etkinliğe katılan AK Parti İzmir Milletvekil Dr. Mehmet Kasapoğlu, Türk Kızılay’ın iyilik dağıtan, merhametle, şefkatle tüm insanlara kucak açan bir çınar olduğunu söyledi. Kasapoğlu “İşte burada gördüğünüz gibi İzmir, bu çınara sahip çıkıyor. Sizler gibi güzel insan olduğu müddetçe bu çınar kök salmaya devam edecek” dedi. Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Fahri Baykalmış da “İzmir’in kadirşinas yaklaşımı ve merhametiyle, sizlerin desteğiyle insanlık adına çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘Gönülden teşekkür ediyoruz’

Türk Kızılay Kadın İzmir Başkanı Gonca Aslan ise “Rüzgar ne kadar sert eserse essin, hepimiz devrilmeyen bir çınarın altındayız. Devrilmiyor çünkü, köklerinde bizler varız. İyilikle, merhametle birbirimize bağlıyız. Çok değerli Kızılay bağışçıları olarak sizler, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımıza ve yetim projesine büyük bir katkı sağladınız. Türk Kızılay Kadın İzmir olarak gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
Türk Kızılay İzmir Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Biriçim Didem Özkardeş de farkı projelerle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu, desteklerini esirgemeyen bağışçılar, A Yangın adına Rafet Ekmekçioğlu’na, Ekmas Group adına Barış Ekmekçioğlu’na, Nava Konak adına Sinan Başar’a, ZadeVital adına İrem Büyükhelvacıgil ile bireysel destekleri nedeniyle Avukat Biriçim Didem Özkardeş ve Jülide Kıyak, iş insanı Ozan Aslan ve Merve Bakgör ile Pool Park işletmecisi Ergün Taşcı’ya teşekkür plaketlerini verdi.