Ege ‘İpi, AK Parti göğüsleyecek’

‘İpi, AK Parti göğüsleyecek’

29.05.2018 - 01:37 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bornova’da iftar programına katıldı. 12 seçim geçtiğini,16 yıldır ülkeyi yönettiklerini belirten Dağ, “13’ün gelişi 12’den belli olacak” dedi

‘İpi, AK Parti göğüsleyecek’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bornova İlçe Başkanlığı’nın çarşı meydanında düzenlediği sahur programına katıldı. Parti olarak bu zamana kadar referandumlarla birlikte 12 seçim geçirdiklerini belirten Dağ, “24 Haziran’da da on üçün gelişi on ikiden belli olacak ve 24 Haziran’da yine ipi göğüsleyen, partimiz AK Parti olacaktır. Tabii, 24 Haziran’a giderken elimizde çok büyük imkânlar var. Birincisi, biz 16 yıldır bu ülkeyi yöneten siyasi partiyiz. Bu ülkeyi genel başkanımız liderliğinde yönettik ve o yeniden cumhurbaşkanı adayı oldu” dedi.

Haberin Devamı

‘Yaparsak biz yaparız’

Dağ, toplumun sorunlarını çözen partinin AK Parti olduğunu kaydederek şöyle konuştu: “Hangi kesimin bir sorunu varsa bugüne kadar çözen AK Parti olmuştur. Bundan sonra da AK Parti olacaktır. Gecenin bu saatinde, yarın mesai olmasına rağmen şu meydanda sizin toplanmanız beni fazlasıyla onurlandırdı. En güzeli zaman ve mekân gözetmeden zengin fakir, genç yaşlı gözetmeden aynı masa etrafında bir araya geliyoruz. İşte bu bizi biz yapan değerlerin, kültürün, dinin bize ortaya koymuş olduğu en büyük şereftir. Bundan da mutluluk ve onur duyuyoruz.”

‘Bornova’da kazanırız’

Bornova için 24 Haziran seçimlerinde çok farklı sonuç elde edeceklerine de işaret eden Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten, bu seçimlerde çok farklı bir sonuç elde etmek işten bile olmayacaktır. Çünkü, bu bölgelerimizin en önemli meselesi olan imar ve elektrik su meselesini imar barışıyla çözdük. Emeklilerimiz zaman zaman bize de birtakım şikâyetlerde bulunuyordu. Bunu da çözdük. 24 Haziran seçimlerine giderken yine bu meseleleri çözerek geldik. İnşallah da önümüzdeki süreçlerde daha iyilerini yapmaya devam edeceğiz.”

Yazarlar