Ege Kadın gazeteciler, sorunlarını anlattı

Kadın gazeteciler, sorunlarını anlattı

11.01.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kadın gazetecilerin davetli olduğu bir toplantı düzenledi, basın mensuplarının sorunlarını masaya yatırdı.

Kadın gazeteciler, sorunlarını anlattı

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Demokrasiden, mesleki ilkelerden ödün vermeden çalışan basın mensuplarını kutluyorum. Pandemi döneminde gece gündüz demeden zor şartlarda bizi doğru bilgiye ulaştırdınız” dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da basın mensupları ile sahada birebir yaptıkları çalışmalar olduğunu belirterek, “Zaman zaman yapılan haberlerde karşılaştığımız sorunlar var. Kötü algıyı yıkmak için ciddi mücadele veriyoruz. Sorunlarınızı dinleyip Ankara’ya taşımak bizim görevimiz” diye konuştu. Milletvekili Cemal Bekle, tarafsız ve özgür basının demokrasinin vazgeçilmezi olduğuna dikkat çekti. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise “951 üyemiz var 232 arkadaşımızın basın kartı yok. Bir kısmı hala beklemede. Ekonomik krizlerden de etkileniyoruz. Sorunlarımızı çözmek için diyalog kurmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Bilgi kirliliğinde büyük sorumluluk!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı, “Gazetecilik, bilgi kirliliğinin yaşandığı günümüzde çok daha ağır ve büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Mesleğini hakkıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.